Ploščice za zunaj

Ploščice za zunaj predstavljajo praktično rešitev za oblaganje vaših zunanjih površin. S kvalitetnimi keramičnimi ploščicami lahko poskrbite za vašo varnost in predvsem zagotovite njihovo dolgo življenjsko dobo. 

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili ploščice za zunaj, ki jih lahko kupite v zelo znanem družinskem podjetju Top keramika. Vabimo vas, da nadaljujete z branjem.

Ploščice za zunaj

V omenjenem podjetju imajo za vas pripravljeno veliko izbiro ploščic italij med 16 in 21 uro anskih proizvajalcev. Celotna ponudba ploščic za zunaj (ali drugače: zunanja keramika) je izdelana iz porcelanogresa ali granitogresa. Ponaša se z izredno obstojnostjo. Kar pa seveda pomeni, da je odporna proti poškodbam, zmrzali, obrabi in ne vpija vode ali nezaželenih madežev. Zelo pomembna lastnost je tudi proti drsnost (R10). 

Preberite tudi:

Zunanja keramika je primerna za oblogo različnih površin. Med njimi so: balkoni, terase, stopnice, atriji, okolica bazena in še drugje. Omenjene ploščice pa niso samo kvalitetne, ampak tudi cenovno ugodne. Na spletni strani podjetja Top keramika lahko za vsak model pogledate točno ceno. Njihova ponudba obsega zelo širok cenovni razpon. V kolikor želite imeti čim bolj ugodno zunanjo keramiko, vam svetujemo, da se odločite za ogled ponudbe outlet. Gre za akcijsko ponudbo kjer so nekateri modeli znižani kar do -60%!

Ploščice za zunaj

Nazadnje naj še omenimo, da je keramika izredno enostavna za čiščenje in vzdrževanje. Priporočamo vam, da si kupite krtačo za tla, ki bo očistila njihovo površino. Z rednim čiščenjem boste zadovoljili potrebo po vzdrževanju ploščic in s tem še podaljšali njihovo življenjsko dobo. Videz ploščic pa bo ostal praktično nespremenjen! Na tem mestu vas tudi opozarjamo, da ne uporabljate jedkih čistil, saj slednja lahko vplivajo na spremembo barve keramike. 

V kolikor si želite ogledati ploščice v fizični obliki, vam priporočamo, da jih pokličete na telefonsko številko 030 629 599 in predhodno najavite svoj prihod v Ljubljani (Šmarje Sap). Za vas bodo odprli svoja vrata vsak dan med 16 in 21 uro. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *