Ploščice za zunanje terase

Ploščice za zunanje terase se v primerjavi z zaprtimi terasami nekoliko razlikujejo. V nadaljevanju našega članka vam bomo natančno predstavili vse razlike, prednosti in slabosti ploščic, ki jih boste uporabili za zunanje terase in ploščic, ki jih boste uporabili v zaprtih notranjih terasah.

Pravzaprav prave omejitve pri uporabi ploščic v notranjosti ni. Keramične ploščice delimo na notranjo keramiko in zunanjo keramiko. Glavna razlika med modeli je predvsem v zgornjem vrhnem sloju, ki je pri zunanji keramiki nekoliko bolj grob. Prav tako ima zgornji sloj dodatno zaščito, ki preprečuje zdrs. Ploščice za zunanje terase so tako dodatno ojačane proti drsenju. Poleg tega pa so odporne tudi na večje obremenitve. Po njih se boste lahko vozili v različnimi novimi in rabljenimi avtomobili in pri tem ne boste poškodovali vaših ploščic.

Ploščice za zunanje terase

Ploščice za zunanje terase lahko uporabite tudi v zaprtih, notranjih terasah. Obratno vam prav zaradi možnosti drsenja ne priporočamo. Prav tako lahko izbirate med talnimi ploščicami in stenskimi ploščicami za zunanje terase. Več o posameznih ploščicah si lahko s klikom na posamezno ključno besedo ogladete v naših člankih.

V zadnjih desetletjih se je ponudba na področju keramičnih ploščic znatno izboljšala oziroma povečala. Sedaj imate namreč na voljo različne velikosti in dizajne ploščic. Sedaj lahko izbirate med kopico različnih imitacij. Najpogosteje se uporabniki odločajo za:

S klikom na ploščice za zunanje terase v začetku našega članka pa si lahko ogledate široko ponudbo v podjetju Top Keramika, kjer imajo eno izmed največjih spletnih ponudb na področju keramike.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *