Ir paneli slike

Ir paneli slike je zanimiv produkt na področju panelov. V nadaljevanju vam bomo predstavili kakšne prednosti nam takšen ir panel ponuja, kakšne so dene in kje lahko naročite izgled po svojih željah.

Ir paneli slike si lahko s klikom na povezavo v začetku našega članka ogledate tudi sami. Na boljo imate različne zanimive slike. Od živali, mest, znamenitosti in vse do narave. V podjetju Gatom ogrevalni sistemi pa vam ponujajo tudi možnost izdelave slike po vaših željah.

Ir paneli slike

Panel je narejen iz aluminijaste površine, na kateri se nahaja slika in prašno lakiranega okvirja. Vsi ir paneli slike v njihovi ponudbi so narejeni po nemških in EU standarih, kot je naprimer CE, ErP, TUV GS, CE, RoHS, IP44 in IP56 in ostali. Panel boste lahko preprosto montirali.

Ir panel slika lahko uprabljete v praktično vseh prostorih. Primeren je tudi za uporabo v lesenih objektih in najbolj vlažnih kopalnicah. V članku ir paneli za kopalnice smo tako opisali kakšne modele panelov lahko izberete za ta prostor. Tudi Ir paneli slike so primerni za uporabo v kopalnici.

Ir-paneli-slike

Ker se paneli med seboj razlikujejo glede na velikost in moč vam predlagamo, da na strani ir paneli izračun oddate obrazec za povpraševanje, preko katerega boste dobili vse potrebne informacije o moči panela, ki ga za določen prostor potrebujete. Moč se bo razlikovala glede na velikost vašega prostora, izolacije vašega objekta in trenitnega načina ogrevanja. Ir panele je smiselno uporabiti tudi za dogrevanje. V praksi je to velikokrat najboljša izbira za dodatno ogrevanje vaših prostorov, kjer se naprimer nahaja vlaga ali pa je bivalna temperatura prenizka.

Ir panel

Vabimo vas, da si preberete tudi ostale zanimive članke iz tega področja:

Za vse dodatne informacije o Ir panelih slike se lahko obrnete tudi na nas preko komentarjev ali na mail [email protected].

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *