Infrardeče ogrevanje

Infrardeče ogrevanje je v zadnjem času vedno bolj aktualno in vam nudi mnoge prednosti v primerjavi z ostalimi načini ogrevanja. Pri iskanju pravega sistema za ogrevanje prostorov vedno gledamo na finančno konstrukcijo. Različni načini ogrevanja predstavljajo različno velike naložbe in mesečne stroške. Na svetu obstaja ogromno različnih objektov in prostorov. Vsakak oblika ogrevanja ima določene prednosti in slabosti. Tudi infrardeče ogrevanje ni vedno najboljša izbira. Vsekakor vam predlagamo, da pred izbiro pravega sistema za ogrevanje vaših prostorov naredite nekaj različnih izračunov glede na tip ogrevanja.

Infrardeče ogrevanje

Na povezavi, ki smo jo posredovali v začetku našega članka vam bodo naredili brezplačen izračun in vam svetovali glede primernegega produkta za infrardeče ogrevanje. Prepričani smo, da vam bodo tudi v podjetjih, kjer nudijo dručane sisteme ogrevanja, kot je naprimer toplotna črpalka ali peč, brezplačno izdelali izračun stroškov glede na vaše prostore.

S pomočjo infrardečega ogrevanja boste dosegli nižje stroše gretja in tako dolgoročno privarčevali kar nekaj denarja. Na spletni streni si lahko ogledate različne oblike panelov, ki se v grobem razlikujejo po svojih kapacitetah ogrevanja. Večji prostori namreč potrebujejo močnejše naprave za ir ogrevanje oziroma več manjših naprav v enem prostoru. Optimalno izbiro glede na vaše potrebe, boste določili skupaj s prodajnim svetovalcem v izbranem podjetju.

Ena izmed prednosti, ki jo infrardeče ogrevanje ponuja je poleg nizkih stroškov tudi dolga življenska doba, ki jo proizvajalci ocenjujejo na 30 + let. Infrardeče ogrevanje lahko uporabite tako v bivalnih objektih, kot industrijskih objektih. Primerne so za vse vrste hiš, tudi za lesene in montažne.

ir panel

Infrardeče ogrevanje je zaradi vlage v različnih prostorih narejeno tako, da se v še tako vlažnih prostorih, kot je naprimer kopalnica in sušlnica odlično odnese. Infrardeče ogrevanje je torej odporno na visoko vlago.

Infrardeče ogrevanje vam je na voljo s pomočjo razlivčnih izvedb IR penelov, ki se med seboj razlikujejo tako vizualno, kot funkcionalno. Pri vizualnem delu lahko izbirate tudi med ir paneli z vzorci in brez vzorcev. Pogosta odločitev so tudi paneli brez okvirja.

Izredno zanimivo in atraktivno je tudi IR grelni panel v “obliki” ogledala. Takšen IR panel ima poleg funkcije infrardečega ogrevanja nudi tudi funkcijo ogledala. Tako ga lahko neopazno namestite v kopalnico, toaletne prostore, vežo, spalnico….

Infrardeče ogrevanje s pomočjo IR panelov vam zagotavlja od 5 do 10 letno garancijo na IR panel in ocenjeno življensko dobo 30 let.

Industrijski paneli so namenjeni ogrevanju industrijskih objektov, kot so hale, skladišča, gostilna, restavracije…. infrardeče ogrevanje za industrijo je namenjeno objektovm, ki imajo velik volumen. Predlagamo vam, da se pri izračunu glede industrijskega infrardečega ogrevanj pozanimate za brezplačen izračun na spletni strani podjetja, ki smo vam ga posredovali v začetku našega članka.

termostati

Za delovanje celotnega sistema infrardečega ogrevanje boste potrebovali tudi termostate. Na voljo so vam različne izvedbe, od osnovnega, ki vam omogoča vse potrebne funkcije, do naprednega termostata, ki deluje preko Wi-Fi ja. Preko aplikacije na telefonu lahko celoten sistem urejate ne glede na vašo lokacijo. Vse kar potrebujete je zgolj dostop do internetne povezave. Preverite lahko trenutno stanje v objektu in preminjate vse nastavitve.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *