Brezžični termostat

Brezžični termostat deluje preko dalinca in je primeren za uporabo na vseh IR panelih. O termostatih smo na našem blogu že pisali. V kolikor vas zanimajo nekatere splošne informacije o tem, si lahko preberete naš blog z naslvom termostat za ir panele. V tem članku pa bomo pregledali kakšne so funkcionalnosti in cena brezžičnega termostata z daljincem.

Brezžični termostat

V nadaljevanju bomo pregledali enega izmed najbolj prodajanih termostatov. Dodaknili se bomo njihovih funkcionalnosti in cene. S klikom na brežični termostat si boste lahko ogledali izdelek na spletni strani zdravoogrevanje.si, kjer so za vas pripravili akcijsko ceno. Termostat z daljincom v njihovi ponudbi lahko dobite že za 49,90 €. Redna cena termostata znaša 69.90 €.

Brezžični termostat

Gre za model, ki je prijemnik nagrade za energijsko učinkovistos leta 2018. Deluje preko sprejemnika, ki ga vstavite v vtičnico in daljinskega uporavljalnika, s pomočjo katerega lahko popolnoma brezžično upravljate svoje ir panele. Montaža je izredno preposta in vam ne bo delala preglavic. Vse kar morate storiti je to, da sprejemnik vtaknete v električno vtičnico, v kateri se je prej nahajal Ir panel. Natko Ir panel vklopite v sprejemnik, ki bo opravljal panel. Naprej pa boste lahko preprosto komunicirali preko nastavljivega daljinskega upravljalnika.

Cenovno dostopen in učinkovit brezžičen termostat vam omgoča upravljanje z dometom 20 m (odvisno od sten in ostalih elementov v prostoru.

Vabimo vas, da si preberete naše najbolj brane članke na domeni web-center.si:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *