Termostat za ir panel

Termostat za ir panel je pogrešljiv pripomoček, s katerim si lahko pomagamo upravljati z IR paneli. Na spletu lahko najdete več različnih izvedb, v praksi pa se največkrat uporablja brezžični termostat z daljincem. Tako boste lahko moč ogrevanja usmerjali kar preko svojega kavča. S klikom na termostat za ir panel se boste premaknili na brezžični termostat, ki je leta 2018 prijel nagrado za najučinkevitešno napravo za vodenje ir panelov.

Termostat za ir panel

V paketu se nahaja sprejemnik, ki ga vtaknete v vtičnico in sevada daljinski upravljalnik, preko katerega boste upravljali ir panel na daljavo. Po podatkih, ki jih najremo na spletni strani zdravoogrevanje.si, je montaža izjemno enostavna in jo lahko oprevite sami.

Namestitev termostata za ir panel

Termostat za ir panel boste namestili po naslednjem postopku. Sprejemik boste vtaknili v električno vtičnico, ki je najbljižje vašrmu ir panelu. V ta sprijemnik morate nato vtakniti kabel iz IR panela. S pomočjo dalinca boste tako že lahko regulirali vse potrebne nastavitve.

Ir paneli izračun

Domet tega modela je pribljižno 20 metrov. Odviso od velikosti prostora oz. sten, ki preko katerih želite napravo upravljati. Na LCD zaslonu boste imeli vse potrebne podatke – dan v tednu, čas, trenutno temperaturo, nastavljeno temperaturo in izbran program.

Cena takšnega termostata je 69,90 €. Na spletni strani pa se trenutno nahaja akcija, kjer lahko ob nakupi prišparate kar 20 €. Nova cena za termostat tako od sedaj naprej znaša zgolj 49.90 €!

Na njihovi spletni strani lahko najdete tudi številne druge termostate!

Za več informacij lahko kontaktirate podjetje Gatom preko telefonske številke 030 679 722 ali pa jih pišete na mail [email protected]

Ir paneli za kopalnico
Ir paneli za kopalnico

V kolikor vam je ta članek všeč, preberite tudi članek ir paneli izračun!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *