Ir paneli izračun

Ir paneli izračun vam pomagajo pri izračunu vseh potrebnih informacij, ki jih za nakup ir panelov morate vedeti. Ir paneli se za ogrevanje različnih prostorov uporabljajo že vrsto let. Zaradi različnih moči in videza, pa jih delimo na ir panele za domačo uporabo in industrijske ir panele.

Industrijski ir paneli in paneli za domačo uporabo se med seboj razlikujejo zgolj v moči svojega delovanja in videzu. Način delovanja je pri obeh panelih popolnoma identičen. Ir paneli izračun si lahko ogledate na spleti strani enega izmed vodilnih podjetji na tem področju.

Ir paneli izračun

Infrardeče ogrevanje nam ponuje številne prednosti v primerjavi z ostalimi oblikami ogrevanja. Predlagamo vam, da pred izbiro pravega načina ogrevanje za vaš objekt naredite nekaj stroškovnih izračunov posameznih oblik gretja.

Infrardeče ogrevanje v večini primerov spada v najugodnejši način gretja. Lahko pa ga uporabljamo tudi kor dogrevanje prostorov, kjer trenutni način ogrevanja ne zagotavlja želene temperature. Ir panel izračun vam bo pomagal pri vaši odločitvi o najboljšem ogrevanju za vaše potrebe. Preko posebnega obrazca boste sporočili svoje kontaktne podatje, kamor želite prijeti ponudno, število prostorov in njihovo kvadraturo. Za izračun ir panelov je potreben tudi podatek o starosti objekta. Novo gradnje imajo boljši izolacijo, kakor stari objekti. Posledično se moč infrardečega ogrevanja razlikuje, kar je v izračunu potrebno upoštevati.

Vabimo vas, da si oglede še ostale naše članke na področju infrardečega ogrevanja in nam zaupate tudi svoje izračune ir ogrevanja in ostalih načinov ogrevanja in tako pomagate našim bralcev.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *