Heineken pivo

Heineken pivo se odlično prileže takrat, ko se vam preprosto zahoče okusiti kvalitetno svetlo pivo. Z njim ne boste potešili samo žeje in okusa, ampak se boste tudi osvežili! Heineken pivo ima bogat okus in je naravnost odličen! 

V tokratnem članku vam bomo na kratko predstavili še več informacij o tej tematiki. Vljudno vas vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Heineken pivo

Ko vam nekdo omeni besedo Heineken, zagotovo prav vsi pomislite najprej na to okusno pivo, ki je nepogrešljiva na kakršni koli zabavi. Kot zanimivost naj omenimo, da je to svetovno znano podjetje ustanovil Gerard Heineken, in sicer davnega leta 1873. Že v tistih letih je to ime postalo pravi narodni simbol za kakovost, ki pa so ga lahko našli na zelenih pivskih steklenicah. 

Heineken

Sedaj, po več kot 145 letih lahko zapišemo, da je ime na steklenici ostalo skorajda isto, kvaliteta in okus pa sta se le še izboljšala! To pa je res odlično! Zasluga za to gre Gerardovim naslednikom, ki so poskrbeli, da se je v vsakem izmed njih ohranjala velika strast do varjenja omenjenega piva.  

podstavki za pivo

Sedaj pa vam bomo predstavili še glavne sestavine tega odličnega piva. To so voda, določena sorta hmelja in slejeni ječmen. Poleg teh naravnih sestavin pa so mešanici dodali še prav poseben dodatek, in sicer A-kvas. Slednji daje točenemu pivu nekakšno dodatno vrednost in svežino, ki hkrati vpliva na uravnoteženost. Mojstri varjenja so v pivovarni prišli še do ene ugotovitve. Spoznali so namreč, da varjenje v vodoravnih rezervoarjih prispeva k ustvarjanju idealnega tlaka za edinstveni A-kvas. 

Ne pozabite prebrati še ostalih člankov:

Poleg alkoholne različice Heineken piva pa lahko zasledite tudi brezalkoholno pivo te svetovno znane znamke. Tega si lahko privoščite kadarkoli in kjerkoli brez slabe vesti!

Še danes skočite v trgovino po to edinstveno pivo in se ob dobri družbi odžejajte z njim! Verjemite, ne bo vam žal. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *