Heineken 0.0

Heineken 0.0 je osvežilna in okusna pijača, s katero se enostavno morate odžejati! Gre za brezalkoholno pivo, ki vsebuje zanemarljivo vrednost alkohola (to je 0,5%). Ta vrednost ne more škoditi vašemu fizičnemu ali miselnemu stanju. Vendar pa vas moramo kljub temu opozoriti, da prekomerno pitje te pijače lahko povzroči težave. Pivo je potrebno uživati v zmernih količinah! V nadaljevanju današnjega članka vam bomo predstavili še več informacij o tej izotonični pijači. V kolikor želite izvedeti več informacij in podatkov o tej tematiki, vas prijazno pozivamo, da nadaljujete z branjem.

Heineken 0.0

Odličen okus Heinekena 0.0

Heineken 0.0 je zagotovo eden izmed tistih, ki vas bo očaral tako z vonjem kot tudi z okusom. Slednjemu se ne boste mogli upreti ne prvič, ne drugič. Najboljše pa je to, da si ga boste lahko privoščili kjerkoli in kadarkoli. To je na primer: na dopustu (na morju), na zabavi, praznovanju in še kje drugje. Dobro je tudi to, da se lahko z njim odžejate predno boste sedli za volan.

Pivo v sodčku- Heineken 0.0 - Rundasekunda

Ta pijača vas bo 100% napolnila z energijo in vam bo vlila moč za nadaljnjo delo oziroma za premagovanje ovir. Ali ste vedeli, da je Heineken 0.0 izredno priljubljen tudi med mladimi in nekoliko starejšimi? Njegov okus je naravnost božanski, zato se mu nihče ne more upreti. V nadaljevanju vam bomo predstavili pet temeljnih korakov, kako nastane brezalkoholno pivo Heineken 0.0.

Skrbno načrtovan postopek za izdelavo Heinekena

Že takoj na začetku naj omenimo dejstvo, da so pivovarji kar nekaj let skrbno načrtovali in pripravljali ta postopek za nastanek edinstvene pijače. Potem pa so končno prišli do ugotovitve, da je za nastanek potrebnih pet korakov. Pri prvem je potrebno najprej temeljito očistiti in pripraviti glavne sestavine. To so: hmelj, izvleček ječmenovega slada in vodo. Potem pa poteče postopek dvakratnega varjenja in še fermentacije.

Heineken

Pri tem je ključna uporaba specifičnih A-kvasovk, ki so jih odkrili mojstri varjenja v pivovarni Heineken. V tretjem koraku se odstranjuje alkohol. Nato sledi še mešanje piva, saj s tem dosežejo najboljši možni okus. Zadnji korak je najboljši, saj morajo le še napolniti steklenice z okusnim pivom Heineken 0.0. In tako je pivo pripravljeno za transport v različne trgovine, restavracije, bare, gostilne in še kam drugam. Ali ste vedeli, da to pijačo razvažajo po celem svetu? Ja, prav ste prebrali. Trenutno Heineken razvaža svoje izdelke kar v 192 držav sveta, kar je res ogromna številka. 

Razvoj Heinekena

Pa naj vam na tem mestu predstavimo še nekaj informacij o razvoju in zgodovini omenjene pivovarne. Leta 1873 je omenjeno pivovarno ustanovil takrat zelo mlad in ambiciozen fant Gerard Heineken. Prva pivovarna »je zrasla« v današnjem središču mesta Amsterdam. Tam mu je tudi uspelo ustvariti prvo, dobro uležano pivo, ki so ga poimenovali ležak. Gerard je nadaljeval z razvojem in nadgradnjo receptov za pivo. Povečal je tudi svoje prostore, v katerih so pivovarji varili pivo. O njegovem uspehu se je govorilo povsod po svetu, zato se je tudi prodaja piva tako zelo povečala. Tudi danes (po 140 letih) še vedno varijo izredno kvalitetno in okusno pivo. Svoje delo pa tako pivovarji kot tudi ostali opravljajo z veliko truda in z ljubeznijo. Kot zanimivost naj omenimo še to, da so se od takrat pa do danes zamenjale že kar štiri generacije te družine. Še vedno pa vsi z največjo ljubeznijo do varjenja piva opravljajo svoje delo.

brezalkoholno pivo Heineken 0.0

V kolikor se želite odžejati s pivom Heineken 0.0, vam svetujemo, da naročite paket preko spletne trgovine Rundasekunda.si. Pri njih pa boste našli tudi kozarce za pivo ter druge alkoholne in brezalkoholne pijače. Poleg tega se ukvarjajo še s prodajo aparatov oziroma točilnih naprav za pivo, ki so iz leta v leto bolj priljubljene. Le kako ne bi bile, če pa so tako praktične in enostavne za uporabo!?

Zagotovo vas zanima tudi:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *