Giant kolesa

Giant kolesa lahko v Sloveniji najdemo že vrsto let. Podjetje je znano kot največji globalni proizvajalec koles, ki ima tovarne v Taiwanu, Nizozemski in na Kitajskem.

Giant kolesa

Giant kolesa so začeli izdelovati leta 1972. ZDA so od sprva za njih predstavljale največji trg. Z leti so zaradi svoje kakovostin začeli prodirati na vse globalne trge, ki so v kolesarskem svetu pomembni. Evropa je za Giant kolesa postala izredno pomemben trg. Preteklo leto so Giant kolesa prodali v več kot 50 državah v več kot 12.000 trgovinah. Leta 2017 naj bi podjetje doseglo 6.6 molijonov prodanih koles in ustvarilo 1.9 bilijona prihodka.

Giant kolesa lahko najdemo v različnih izvedbah. Največjo popularnost dosegajo na področju cestnih koles, električnih koles in gorskih koles.

V kolesarski trgovini Celje si lahko ogledate aktualne modele Giant koles in se prepričate o njihovi kvaliteti. Na voljo imajo različne modele cestnih koles, električnih koles, gorskih koles in mestnih koles.

Giant logo

Giant kolesa so v zadnjih letih vstoplia tudi v svet profesionalnega kolesarstva in z različnimi sponzorskimi pogodbami pomagala mnogih profesionalnim ekipam. Njihov začetek na tem področju je bilo sodelovanje z Špansko ekipo Team ONCE. V zadnjem obdobju so svoja sredstva zaupali ekipi Team Sunweb in CCC Pro team. Lahko se pohvalijo z ekipno zmago na ekipnem kronometru na svetovnem prvenstvu, zmago na Giro d Italia, osvojitev majice za gorske cilje na Dirki po Franciji in številnimi drugimi uspehi.

Kolesa Giant so znana po odličnem razmeru med kakovostjo in ceno. Najverjetneje prav zaradi svoje kvalitete in primerne cene dosegajo odlične prodajne rezultate.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *