Električna kolesa

Električna kolesa predstavlajo novo linijo koles, ki je v zadnjih treh letih doživela pravi razcvet. Zaradi velikega povpraševanja na trgu, so se praktično vsi veliki proizvajalci ostredotočili tudi v ta segment.

Tako lahko najdemo električna kolesa v vseh različnih izvedbah, kot je naprimer električno gorsko kolo, električno cestno koli in električno mestno koli.

električna kolesa

Po prodaji daleč pred vsemi ostalimi modeli izstopajo gorska električna kolesa. Za električna kolesa se v večini odloča populacija nad 40 let, ki želi s pomočjo elektrike odpreti nove možnosti za kolesarjenje. Tako se lahko odpravijo na daljše kolesarjenje, premagajo večje število kilometrov v enem dnevu, … Ena izmed odločitev za nakup električnega kolesa je zagotovo hitrejše kolesarjenje. Ta prednost je zanimiva predvsem iz vidika skupnega kolesarjena z vašim partnerjem. Ženka populacija je tako presenečena, da lahko s pomočjoelektričnega kolesa sedaj z lahko sledi svojemu partnerju. Tako bosta lahko skupaj premagovala različne vzpone, ne glede na razliko v vajini pripravljenosti na vzpon.

električno kolo Giant

V Sloveniji in v Evropi lahko na trgu najdete različne proizvajalce, ki imajo na tem segmentu različne modele koles. Sami smo pregledali električna kolesa Giant, ki so v Sloveniji na tem področju ena izmed najbolje prodajanih koles. Se sprašujete zakaj? Iz ekonomskega vidika je odgovor na to vprašanje popolnoma logičen in preprost.

Električna kolesa Giant nudijo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Populacija, ki se odloča za nakup takšnega tipa kolesa, pa spada med kolesarje, ki za kolesarjenje ne bodo odšteli velikih zneskov, vseeno pa si želijo kvaliteto in predvsem doseg.

Prav doseg je ena izmed glavnih lastnosti električnega kolesa, ki je za mnoge pri nakupu najpomembnejši element. Giant se na tem področju oglašuje z dosegom z več kot 130 kilometrov. Sami kolesa nismo imeli na testu, tako da tudi sami doseg povprečne vožnje težko ocenimo.

V kolikor se odpravljate na daljšo vožnjo pa se lahko vmes tudi zaustavite na kakšen kosilu in kolo hitro napolnite.

polnovmeteno električno kolo

Prav pri Giantu se uvrščajo med kolesa, ki imajo najdaljši doseg in nam ponujajo hitro polnjenje baterije. Pri Giantu imajo eno izmed najširših ponudb na tem področju. V razponu med 1650 in 5200 € lahko izbirate različna gorska kolesa, ki se med seboj razlikuejjo glede na tip okvirja in opremo. Tako lahko izbirate med polnovzmetenim električnim kolesom, kolesom, ki ima samo sprednji amontizer z različnim “vgrezom”, takšnim, ki so manjenjena vožnji navzdol in takšnim, ki so bolj primerna za vožnjo po razgibanem terenu.

kolesarska trgovina

Vsekakor vam predlagamo, da si pogledate ponudbo na povezavi, ki smo jo za vas pripravi v začetku našega članka. Poleg kvalitetne opreme je za pri nakupu električnega kolesa pomembno dobro svetovanje. S prodajnim svetovalcem v tej trgovini boste zagotovo izbrali kolo, ki je za vas najbolj primerno. Skupaj se boste pogovorili o vaši vožnji in terenu, cenovnih okvirjih in željah glede opreme. Glede na vajih pogovor vam bodo nato svetovali glede izbire pravega modela električnega kolesa za vaše potrebe.

Prepričani smo, da se boste lahko dogovorili tudi glede popusta za določene modele.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *