Električna gorska kolesa

Električna gorska kolesa so v zadnjih nekaj letih doživela pravi preboj na trgu. Povpraševanje je na tem področju izredno široko. Po nekaterih podatkih naj bi v letošnjem letu zanimanje za to vrsto električnih koles skoraj tako visoko, kot za cestna kolesa.

Električna gorska kolesa

Električna kolesa so postala popularna, ker uporabniku omogočajo izlete, ki jih brez električne pomoči ne bi dosegli. Prav tako so električna gorska kolesa izredno popularna za pare. Moški smo večkrat veliko bolj močni in vzdržljivi v primerjavi z svojo nežno polovico. Skupni kolesarski izleti tako ne bodo več počasni in omejeni na ravnino. V kolikor boste svoji boljši polovici privoščili električno gorsko kolo boste lahko osvojila prav vsak vrh.

V nadaljevanju našega članka smo za vas pripravili nekaj koristnih informacij za vse, ki se odločate za nakup električnega kolesa. Pregledali smo cenovni razpon in ponudbo, ki jo lahko najdemo na domačih spletnih straneh.

Katero električno gorsko kolo izbrati

V kolikor se odločate za nakup električnega gorskega kolesa se zagotovo tudi sami sprašujete katero kolo izbrati? Na voljo imate veliko različnih proizvajalcev, ki se med seboj razlikujejo glede na opremo, motor, …. Predlagamo vam, da pri nakupu električnega gorskega kolesa izberete tiste najcenejše, ki imajo vgrajene poceni motorje. Ker je nakupa električnega kolesa ne boste opravili vsako leto je zato potrebno skrbno izbrati opremo. Najcenejša gorska kolesa te vrste imajo vgrajene nepoznane motorje, ki se lahko v vročini tudi pregrevajo. Priporočamo vam, da izbere poznane znamke motorjev, ki so vgrajena v kolesa.

električno gorsko kolo Giant

Cena kvalitetnega električnega gorskega kolesa se začne od pribljižno 1600 € naprej. Najdražja električna kolesa stanejo tudi krepko čez 6000 €. Takšne cene dosegajo najbolj priznane znamke na področju koles. Ker si draga električna gorska kolesa privoščijo zgolj redki, smo se za vas osredotočili v srednji razred, ki ga kopuje največ kupcev. Gre za kolesa, ki vam ponujajo odlične vozne lastnosti. Njihova cena pa se med seboj razlikuje predvsem zaradi opreme, ki je na kolesu (prestave, menjalniki, okvir, vzmetenje, obroči). Cene se v tem primeru gibljejo od pribljižno 1600 do 4000 €.

Najboljše razmerje med kakovostjo in ceno

Potrošniki v zadnjih letih pri nakupu nekoliko dražjih izdelkov vedno bolj upoštevamo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Za vas smo tako poiskali znamko električnih gorskih koles, ki vam ponuja največ za vaš denar. Električna gorkska kolesa Giant so znana po svoji kvaliteti. Gre za enega izmed vodilnih proizvajalcev koles, ki pokriva prav vse segmente koles. Pri njih boste lahko našli cestna kolesa, gorska kolesa, ženska kolesa, otroška kolesa, triatlonska kolesa… S klikom na povezave si lahko ogledate nekaj najzanimivejših informacij o posamezni kategoriji.

Zakaj smo izbrali prav znako Giant? Giant ima v primerjavi z ostalimi proizvajalci električnih gorskih koles kar nekaj prednosti. Ena izmed največjih seveda prav na področju motorj ain baterije. Električna kolesa te znamke imajo domet do kar 130 kilometrov. Na področju polnjenja baterije pa je glavna razlika o času, ki ga baterija potrebuje, da se napolni.

Giant

V pičlih 60 minutah se lahko baterija napolni za kar 40 % celotne kapacitete. Zakaj bi bila hitrost polnjena tako pomembna? Odgovor je preprost. V kolikor ste na daljši vožnji, lahko hitro, kar med postankom dopolnite baterijo na vašem kolesu!

S klikom na električna gorska kolesa v začetku našega članka si lahko ogledate celotno ponudbo gorskih električnih koles Giant. V podjetju Natemi vam nudijo strokovno svetovanje in pomoč pri nakupu.

natekmi

Za pomoč pri izbiri in nakupu jih lahko kontaktirate preko telefonske številke – +386 40 656 599.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *