Desperados pivo

Desperados pivo je specifično lager pivo s prav posebnim okusom tekile. Gre za alkoholno pijačo, saj vsebuje 5,9 % alkohola. Njegov okus je lahek, a hkrati osvežujoč, saj ima dodano citronsko kislino. To pivo je sicer malo manj poznano, vendar popolno za začetek vaše zabave!

V nadaljevanju vam bomo predstavili še nekatere informacije o tej tematiki in zato vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem.

Desperados pivo je nastalo pred približno dvajsetimi leti, ko so popolnoma premešali recept za nastanek piva in ga zvarili s tekilo. Nastala je zanimiva pijača, ki je drzna in hkrati osvežilna.

Desperados pivo prodajajo v pločevinasti embalaži, in sicer 0,33 l na posamezno enoto. V paketu pa je 24 enot. Naročite jih lahko v spletni trgovini Rundasekunda.

V omenjeni spletni trgovini prodajajo še nekatere druge znamke piva, in sicer Union, Laško, Heineken in druga. Njihova široka ponudba vsebuje alkoholno in brezalkoholno pivo.

Za vas smo zbrali nekaj najbolj prodajanih izdelkov (piv) iz spletne trgovine, ki jih lahko dobite po naslednjih cenah:

– Union svetlo, 4 x 6 pack, 0,5 L, cena: 23,79 evrov

– Heineken, 24 x 0,5 L, cena: 28,49 evrov

– Laško Zlatorog, 4 x 6 pack, 0,5 L, cena: 23,99 evrov

Prodajajo tudi točilne naprave za pivo za to priljubljeno osvežilno pijačo. Med njimi sta točilna aparata BLADE in THE SUB. Slednja potrebujeta za delovanje le elektriko, ki bo omogočila hlajenje tekočine. Obe točilni napravi sta enostavni za uporabo.

rundasekunda

Poleg tega prodajajo v spletni trgovini Rundasekunda tudi ostale pripomočke za prave ljubitelje piva. To so kozarci za pivo ali vrčki za pivo in podstavki.

Prijazno vas vabimo, da si pregledate ponudbo v omenjeni spletni trgovini, kjer boste zagotovo našli osvežilno pijačo, ki bo potešila vašo žejo!

V primeru kakršnihkoli težav pri naročilu, dodatnih vprašanjih o artiklih, dostavi, plačilu ali drugih zadevah, so za vas dosegljivi na telefonski številki: 051 495-646.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *