Barvna karta za rastlinska barvila za lase

Barvna karta za rastlinska barvila za lase je sedaj na voljo tudi na spletni strani podjetja Etnobotanika. Če želite, si jo lahko ogledate tudi vi. Barvna karta za rastlinska barvila za lase vam je lahko v pomoč, če imate svojo naravno barvo las. Če pa ste barvani s kemičnimi barvami, lahko za morebitna vprašanja napišete sporočilo na naslov: [email protected]. V tem primeru morate posredovati tudi vašo trenutno fotografijo las, fotografijo morebitnega narastka, želeno barvo las in vaš kontakt. O najbolj primerni recepturi rastlin vas bodo kontaktirali v najkrajšem možnem času.

barvna-karta - Etnobotanika

V kolikor je vaša naravna barva las brez kakršnih koli kemičnih dodatkov, pa si za barvanje s Kano, Seno in Indigom lahko pomagate sami z barvna karta za rastlinska barvila za lase. Na spletni strani Etnobotanika vas čakajo zapisi, kolikšno količino določene barve morate dodati v zmes, da boste dobili želeno barvo. Če tudi vas zanima ta barvna karta, vam svetujemo, da si jo ogledate na omenjeni spletni strani. 

Naravni izdelke za lase in nego kože

Predlagamo vam, da si ogledate na njihovi strani tudi ostale izdelke za lase in nego kože, ki so jih pripravili za vse vas. Med njimi so naravni šamponi za lase – 100 % ekološki. Slednji ne vsebujejo nobenih umetno pridobljenih kemičnih snovi, zato so primerni za vse ljudi. Uporaba naravnega šampona se še posebej priporoča vsem, ki imajo kakršnekoli alergične reakcije na kemične sestavine v kozmetičnih proizvodih. Zaradi nizke pH vrednosti je naravni šampon za lase primeren za uporabo pri različnih obolenjih lasišča. Na lasišču ne odstrani zaščitne maščobne obloge, učinkovito pa odpravi prhljaj. Lasje so po uporabi naravnih šamponov za lase svetleči in izredno mehki. 

Preizkusite tovrstne naravne izdelke tudi vi! Kliknite na zgornji odebeljeni napis in opravite nakup že danes! Prepričani smo, da boste z nakupom zelo zadovoljni. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *