Avtohiše v Celju

Avtohiše v Celju

Avtohiše v Celju ponujajo veliko izbiro različnih novih ali rabljenih vozil. V avtohišah se trudijo delovati po najboljših močeh, zato imajo dobro opremljene delavnice z najmodernejšimi orodji.

Avtohiše v Celju so zelo kakovostne, saj ponujajo veliko izbiro novih ali rabljenih vozil različnih znamk.

Avtohiše v Celju

V nadaljevanju članka se bomo osredotočili na avtohiše v Celju in si malce podrobneje pogledali eno izmed njih.

Med avtohišami je tudi dobro znana in od leta 1983 delujoča avtotehnika Celje. Nahaja se na Bežigrajski cesti 13, v Celju. Od ustanovitve pa do danes je enota zrasla v večje podjetje, ki si ne predstavlja delovanja brez 52 zaposlenih. Med njimi so seveda tudi vrhunski in izkušeni avtomehaniki, ki skrbijo za vaša rabljena vozila. V avtotehniki Celje so pooblaščeni prodajalci in serviserji za priljubljene avtomobilske znamke, in sicer: Renault, Nissan in Dacia.

Avtohiše v Celju

Pohvalijo se lahko še s to informacijo, da so leta 2014 postali prvi Renault salon v Sloveniji, ki je narejen po najsodobnejših smernicah oziroma Renault standardih. Imenuje se Renault Store. Sami pravijo, da so s tem korakom naredili nekaj velikega, kar bo pripomoglo k temu, da bodo kupci še bolj zadovoljni. Hkrati pa bo vaša izkušnja glede nakupa novega ali rabljenega vozila še toliko bolj prijetna.

Rabljeni avtomobili so odlična rešitev za vse tiste, ki ne želite ali si ne morete privoščiti novega jeklenega konjička. V avtotehniki Celje imajo veliko izbiro različnih vrst in znamk rabljenih avtov. Dosegljivi so prav za vsak žep, saj lahko izbirate med različnim cenovnim razponom (od najugodnejših pa do visokih cen). Poleg tega so skrbno pregledani po določenih 103. kontrolnih točkah. Nanje dajejo tudi 12-mesečno jamstvo. Svetujemo vam, da se pozanimate tudi o različnih možnostih financiranja, ki ga ponujajo (nakup avtomobila na lizing ali kredit).

Vedno so vam na voljo na telefonski številki 03 426 33 00 ali pa elektronskem naslovu: [email protected].

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *