Avtohiša Renault

Avtohiša Renault vam ponuja vse modele Francoskega proizvajalca Renault. V kolikor si želite o sami znamki Renault prebrati več informacijami, lahko s klikom na Renault preberete celotno njihovo zgodovino. Prepričani smo, da boste pridobili mnogo koristnih informacij. Avtohišo Renault lahko najdemo na vsakem delu Slovenije.

Avtohiša Renault

Izredno zanimivo pa je tudi dejstvo, da je najuspešnejša avtohiša Renault po prodanih novih vozilih v Celju. V podjetju Avtotehnika Celje že nekaj let zapored dosegajo najboljše prodajne rezulrate. Prepričani smo, da so njihovi rezultati plod kvalitetnega svetovanja in prilagajanja pri izbiri novega vozila.

V tem podjetju spadajo med uradnje Renault prodajalce in vam ponujajo širok spekter različnih storitev, kot so naprimer:

Avtohiša Renault vam ne ponuja zgolj nova vozila te znamke. V kolikor razmišljate o nakupu rabljenega avtomobila smo prepričani, da boste v njihovi ponudbi odkrili kar nekaj vozil, ki so vredna nakupa. Rabljeni avtomobili v njihovi ponudbi so pregledani po 103. točkah kontrole. Tako vam lahko zagotovijo 12 mesečno garancijo – POPOLNOMA BREZPLAČNO. V kolikor se vam v obdubju 12 mesecev od nakupa pripeti kakšna okvara, ki jo predhodno ni bili mogoče odkriti vam tako vozilo v tej Avtohiši Renault brezplačno odpravijo. Med tem pa imate seveda možnost uporabe nadomestnega vozila! Omogočajo vam odlične možnosti financiranja. Ponujajo vam tudi rabljeni avtomobili na lizing!

avtotehnika celje

Predlagamo vam, da se pri nakupu novega ali rabljenega vozila odpravite do več različnih avtohiš Renault in preverite njihove aktualne ponudbe. Slovenija je namreč tako mala, da se ljudje velikokrat za nakup novega ali rabljenega avtomobila odpravijo na drug konec Slovenije, kjer dobijo boljše svetovanje in nižje cene. Tako se v Celje največ ljudi odpravi prav iz okolice Ljubljane in Maribora, čeprav imajo v svoji neposredni bližini tudi ostale Avtohiše Renault.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *