Auto kuća Celje

Auto kuća Celje so ključne besede, ki jih v spletni iskalnik pogosto vpišejo hrvaški iskalci avtohiše na območju Celja. V kolikor tudi vi želite izvedeti več informacij o auto kući Celje, vam predlagamo, da nadaljujete z branjem. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo na kratko predstavili nekaj osnovnih informacij o tej tematiki. 

Auto kuća Celje

Auto kućo Celje lahko najdete na naslovu Bežigrajska cesta 13. Gre za znano podjetje – Avtotehniko Celje, kjer se že vse od leta 1983 ukvarjajo s prodajo in servisiranjem rabljenih ter novih vozil. Skozi vsa ta leta se trudijo in si prizadevajo, da bi s svojimi storitvami in delom zadovoljili svoje stranke. Obenem je njihov glavni cilj ta, da se v svojih vozilih, ki ste jih vzdrževali oziroma kupili pri njih, prevažate udobno in predvsem varno!

rabljeni avtomobili

Najverjetneje ste že slišali, da so v auto kući Celje v vseh svojih letih delovanja prerasli v veliko podjetje, kjer pa je trenutno zaposlenih kar 52 oseb. Med njimi so izšolani in vrhunsko usposobljeni strokovnjaki na področju mehanike in kleparsko-ličarskih del. Oni svoje delo opravljajo v sodobno opremljenih delavnicah in drugih prostorih. Pri delu si pomagajo z uporabo najbolj sodobnih in standardiziranih orodij, obenem pa ves čas upoštevajo postopke proizvajalcev. Naj poudarimo, da so že vrsto let pooblaščeni prodajalci in serviserji za avtomobilske znamke Dacia, Nissan in Renault. Gre za to, da lahko v auto kući Celje kupite nova ali rabljena vozila teh znamk. Za nakup so vam na voljo različni načini financiranja. Med najbolj pogosto uporabljenimi sta klasični kredit in lizing.

rabljena vozila

Prvi salon Renault v Sloveniji

Kot zanimivost naj na tem mestu dodamo, da so leta 2014 v Avtotehniki Celje dobili priznanje za prvi salon Renault v Sloveniji in širši regiji. Slednji je namreč narejen po najbolj sodobnih in razvitih Renault standardih. Salon so poimenovali Renault Store. Na ta način jim je uspelo narediti zelo velik korak naprej k zadovoljstvu njihovih kupcev (boljša izkušnja pri nakup/prepisu avtomobila). Kot smo že omenili, lahko v auto kući Celje kupite tudi rabljena prevozna sredstva. Izkušeni in strokovno podkovani mehaniki vse rabljene avte skrbno, a dosledno pregledajo in za njih dajejo jamstvo (tudi do 24-mesečno). 

Auto kuća

Dobro je vedeti, da lahko v omenjenem podjetju poskrbijo tudi za nakup in servis nadomestnih delov za vaš jekleni konjiček. Tako vas lahko oskrbijo z originalnimi ali pa Motrio nadomestnimi deli. V njihovi dodatni ponudbi pa je skozi celo leto na voljo široka ponudba zimskih in letnih pnevmatik. Slednje pa so zelo kvalitetne. Izbirate lahko med različnimi znamkami. Pri njih je zaposlena prijazna in hkrati izkušena terenska prodajalka, ki skrbi za to, da kupce nadomestnih delov servisirajo čim bližje njihovim delavnicam ali trgovinam. To je pa res praktično! Brez težav vam lahko ocenijo morebitno škodo, ki je nastala na vašem avtu (npr. zaradi prometne nesreče). V auto kući Celje tako uredijo vse nujno potrebne formalnosti z vašo izbrano zavarovalnico.

Auto kuća Celje

Kako jih lahko kontaktirate?

V primeru, da so se vam ob branju današnjega članka morda porajala kakšna vprašanja, vam predlagamo, da čim prej pokličete v omenjeno podjetje. Dnevno so dosegljivi na telefonski številki: 03 426 33 00. Zelo hitro odzivni pa so tudi preko elektronskega naslova: [email protected]. Pišite jim! Nazadnje naj še dodamo, da imajo za vas odprta vrata (prodaja) vsak delovni dan v tednu, in sicer med 9. in 17. uro. Odprti so tudi ob sobotah, med 8. in 12. uro. V tem času si lahko ogledate tudi ponudbo novih in rabljenih jeklenih konjičkov. Nič več ne čakajte in se še danes zapeljite v omenjeno podjetje. Verjamemo, da vam bodo prijazni svetovalci zagotovo znali pomagati pri izbiri pravega avtomobila (glede na vaš okus). Poleg tega pa se lahko z njimi posvetujete tudi o drugih avto-moto rečeh. 

Preberite tudi:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *