Avtoservis Celje

Avtoservis Celje

Avtoservis Celje nan ponuja kvalitetno opravleno storitev na področju servisiranja novih in rabljenih avtomobilov. V tem članku vam bomo predstavili nekaj glavnih prednosti avtoservisa Celje, ki ga lahko najdete v podjetju Avtotehnika Celje. Tam so specializirani za avtoservis Renaulta, Nissan in Dacia. V kolikor pa je vaš avtomobil katere druge znamke, ga bodo pravtako z veseljem sprijeli v svojo servisno delavnico.

Avtoservis Celje - Rabljena vozila

Avtoservis Celje zajema različne storitve, ki jih izvajajo v podjetju na področju vzdrževanja in servisiranja novih in rabljenih vozil. Servise bi lahko v grobem ločili na tiste, ki jih opravljamo redno, glede na število prevoženih kilometrov in tiste, ki jih je potrebno narediti takrat, ko določen del na avtomobilu preprosto odpove.

Menjava olja, zavornih oblog, diskov, filtrov in “zahtevnejši” posegi

Avtoservis Celje pod redno servisiranje avtomobilov vključuje menjavo olja, menjavo zavornih oblog, diskov, različnih filtrov, menjavo gum… Gre za dele, ki imajo določeno okvirno “življensko dobo” glede na število prevoženih kilometrov. Vsak laik se zaveda, da je potrebno olje preventivno menjati, da bo motor deloval brezhibno in se bo redno podmazoval.

V drugo kategorijo storitev, ki jih je potrebno opraviti “nenapovedano” pa lahko štejemo menjavo akumolatorja, menjava žarnic, varovalk…

Moderna tehnologija za odkrivanje morebitnih napak

Uradni avtoservis Celje ima zogotovljeno najnovejšo tehnologijo za odkrivanje morebitnih napak na avtomobilu. Prav tako so njihovi serviserji redno deležni izobraževanj na področju novosti. Predstavljajte si, koliko nove tehologije se je pojavilo v zadnjih 1o letih v avtomobilski industriji. Za kvalitetno nudenje storitev morajo serviserji slediti napredku, imeti vedno novo orodje za servisiranje in okrivanje teh napak…

V podjetju Avtotehnika Celje morajo kot uradni serviser za Renault, Nissan in Dacia poskrbeti, da so vedno v koraku s časom. Prav tako pa smo prepričani, da vam bodo z svojo strokovnjostjo in znanjem prepričali, da boste postali njihova redna stranka.

V kolikor imate dodatne informacije o avtoservisu Celje vam predlagamo, da se obrnete na njih preko telefonske številke na njihovi spletni strani ali maila.

Avtoservis Celje
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *