Ali je regresija nevarna

Ali je regresija nevarna je vprašanje, na katerega vam bomo odgovorili v nadaljevanju današnjega članka. Če želite izvedeti več o tej tematiki, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem.

Ali je regresija nevarna

Pri pripravi nam je pomagal Damjan Gregorič iz Centra Holos. Damjan je edini terapevt regresije po metodi Past life Regression Academy v Sloveniji, ki je uradno vpisan v register Past life Regression akademije.

Damjan Gregorič

Holistično terapija, ki človeka vodi od izvora do problema

Naj že na začetku poudarimo, da regresija v nobenem primeru ne more biti nevarna. Gre namreč za holistično terapijo, ki človeka vodi od izvora do problema, s katerim se sooča. Na vprašanje »ali je regresija nevarna« torej lahko brez dvoma zapišemo, da ni! Regresija je namreč varna in strukturirana metoda terapije, ki dostopa do vaše podzavesti in (so)deluje z njo, da bi dosegla zmanjšanje simptomov ali preobrazbo fizičnih, mentalnih, čustvenih težav in negativnega vedenja.

Holistično terapija

Omenjeni neželeni problemi in vedenjski vzorci niso vedno posledica velikih ali dolgotrajnih motečih dogodkov. Pogosto namreč lahko izvirajo iz enega samega nepomembnega ali malenkostnega problema, ki se je pojavil v določenem času v vaših zgodnejših letih. Z odkrivanjem, ponovnim spoznavanjem in razumevanjem teh vzrokov lahko omenjena terapija sproži globoko zdravljenje znotraj človeka. 

Odkrite vzroke za vaše življenske probleme

Omenjena terapija lahko pomaga pri raziskovanju vaših življenjskih problemov oziroma izzivov, in sicer z uporabo duhovnih načel, iz katerih lahko dobite globlje razumevanje o vaši življenjski situaciji. Poleg tega lahko pridobite drugačen pogled na vaše probleme ali izzive in odkrijete, zakaj so se nekatere stvari zgodile. Ta terapija vam lahko pomaga sprostiti tudi čustvene vezi, nepričakovano tesnobo ali nepojasnjen strah, celo skrivnostne bolečine, ki lahko izginejo z ugotovijo njihovega izvora.

regresija-hipnoza.si

Vas zanima več? Obiščite spletno stran regresija-hipnoza.si, kjer so za vas na voljo vse vsebine iz področja hipnoze in regresije!

Kako poteka regresija?

Med potekom seanse so vaše oči zaprte, vi pa poslušate in sledite glasu terapevta. Med tem vas terapevt vodi do globokega stanja sprostitve, torej do hipnotičnega stanja in vas sprašuje, kaj doživljate. Pri tem boste zagotovo sproščeni, vendar se boste zavedali, kaj se dogaja okoli vas. Po seansi pa boste polni energije, lažji in zelo sproščeni. Pogosto se spremembe dogajajo na različnih ravneh in povzročajo pozitiven premik v vašem počutju.

Regresija v pretekla življenja

Za več informacij kliknite na zgornji odebeljeni napis – ali je regresija nevarna.

Preberite tudi:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *