Damjan Gregorič

Damjan Gregorič je znani ustanovitelj Centra za razvoj potenciala duše, uma in telesa. Obenem je tudi regresoterapevt po metodi Andyja Tomlinsona iz akademije PLRA (Past Life Regression Academy) iz Velike Britanije. Na omenjeni akademiji se je specializiral za individualno delo za odkrivanje, raziskovanje in razreševanje vzrokov težav (npr. izzivi v osebnih odnosih, zlorabe, blokade, travme in drugo) s pomočjo hipnoze, regresije v prejšnja življenja, regresije sedanjega življenja ter regresije življenje med življenji.

Damjan Gregorič

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo na kratko prestavili še ostale storitve, ki jih ponuja Damjan Gregorič. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Damjan Gregorič je celostni terapevt

Damjan Gregorič je celostni terapevt s posebnim zanimanjem za to, na kakšen način izboljšati življenje in obenem razviti potencial svoje duše, uma in telesa. Njegova namera je popolnoma razumljiva in enostavna: »izkoristiti naravne vire v človeku in okoli njega za izjemne in trajne spremembe«.

Damjan Gregorič, celostni terapevt

Damjan izvaja seanse regresije, med tem pa zagotavlja varen, sočuten in zaupen prostor, kjer lahko vidite širšo sliko vseh vaših izzivov ter nežno, počasi odkrivate, raziskujete in razrešujete situacije, ki so vzrok za duhovne, čustvene ali fizične težave. Skupaj z njim lahko tudi vi ustvarite ravnovesje, novo razumevanje in nekoliko drugačen vpogled na problematično področje vašega življenja.

Poiščite vzroke za duševne, čustvene in fizične ovire

Naj poudarimo, da k delu pristopa celostno, saj želi ljudem pomagati, da se povežejo s svojo dušo. Na ta način človek lažje poišče vzroke za duševne, čustvene in fizične ovire z vpogledom v problematična področja življenja. Najbolj pomembno je, da pri človeku odkrije njegovo resnično bistvo – bitje čiste ljubezni, miru in tudi veselja. To je zanj najbolj čudovita naloga, za katero se izredno potrudi. S svojimi dolgoletnimi izkušnjami se trudi opremiti vse svoje kliente z najboljšimi orodji za uspeh in jim pomagati pri doseganju njihovih ciljev – na zelo prizemljen način za svobodo tukaj in zdaj.

Za več informacij pa kliknite zgoraj!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *