Regresija sedanjega življenja

Regresija sedanjega življenja

Regresija sedanjega življenja je postopek, s katerim nam terapevt pomaga razumeti “skrite” dogodke iz našega sedanjega življenja.

Ta oblika regresije nam namreč omogoča, da poičemo dogodke iz naše preteklosti, ki se jih zavedno ne spominjamo. Največkrat so se takšni “stresni” dogodni zgodili v našem otroštvu. Čeprav se jih zavestno ne spominjamo, pa imajo lahko velik vpliv na naše vsakodnevno življenje.

Ljudje se za regresijo v sedanje življenje odločajo iz različnih razlogov, ki so povezani z njihovim vsakodnevnim življenjem.

Prav zaradi tega se je potrebno predhodno s terapevtom posvetovati o vrsti regresije, ki jo bomo izvajali, saj namreč regresije sedanjega življenja obstaja še nekaj drugih oblik.

Progresija je tako oblika regresije, ki nas vodi v naše prihodnje življenje.

Regresija v prejšnja življenja, pa se dotika vseh naših doživetji, ki smo jih doživeli v naših preteklih življenjih. S tem laho spoznamo marsikatero skrivnost, ki nam bo pomagala razumeti naše vsakodnevno življenje.

Življenje med življenji je ena izmed najzahtevnejših seans, za katere se lahko v regresiji odločite. Ta oblika terapije namreč traja pribljižno štiru ure. Vaše telo pa je v tem času v globokem stanju hipnoze!

Regresija sedanjega življenja je tako ena izmed prvih oblik terapij, s katero se lahko sreča prav vsak. V kolikor imaste kakršnokoli vprašanje vam predlagamo, da se obrnete na terapevta. Vendar bodite pri izbiri pozorni.

Preden se odločite za dotičnega terapevta vam predlagamo, da skrbno preverite njegove reference in izkušnje njegovih terapevtov. Naj ne bo cena glavna stvar, pri izbiri. Kvaliteta regresije sedanjega življenja je ključnega pomena za razumevanje določenih stvari, ki se dogajajo v vašem življenju!

regresija sedanjega življenja
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *