Regresija

Regresija

Regresija je za mnoge stvar, za katere še niso slišali. Marsikateremu pa je prav regresija spremenila življenje in gledanost nanj. V današnjem svetu je veliko ljudi, ki te stvari počnejo brez potrebnega znanja in izkušenj. Prav zaradi tega je potrebno skrbno izbrati osebo s katero boste regresijo izvajali. Prav tako pa je potrebno pravilno izbrati vrsto regresije. Poznamo namreč regresijo v prejšnja življenja, regresijo sedanjega življenja, progresijo in življenje med življenji.

Kaj sploh je regresija in kako se jo lotiti?

Kot smo že ugotovili v prvem odstavku, je za uspešno izvajanje potreben mentor z veliko znanja in izkušnjami. Ta vam bo predhodno svetoval katera oblika regresije je za vas primerna glede na vaše težave, ki jih imate.

Regresija v prejšnja življenja je tako postopek, s katerim odkrijemo naše najstarejše spomine, ki jih nosimo v sebi. Prav vsakemu se je tako že zgodilo, da je je imel občutek, kot da bi določeno osebo že srečal ali pa, da se mu je določen trenutek v življenju že zgodil. Prav z

 

regresijo pa lahko odkrijemo izvir teh naših občutkov, ki jih dobimo v vsakdanjem življenju. S pomočjo vodene seanse boste tako odrili odgovore na vprašanja, ki si jih zastavljate. Razumeli boste vedno več stvari, ki se vam dogajajo v vašem življenju in poskrbeli za bolšo kvaliteto svojega življenja.

Med seanso regresijo vas bo terapevt vodil v globoko stanje sproščenosti, ki je podobno sanjarjenju. To bo naredil preprosto in naravn. Prav takšno stanje dosežete tudi sami večkrat dnevno. Pri tem vas naj ne bo strah, saj se boste vedno zavedali kaj se dogaja.

Zakaj pase ljudje največkrat odločajo za regresijo?

Največkrat je povod v regresijo eden izmed štirih naštetih točk. Prva je klasična terapija, kjer razrešujemo trenutne težave. Druga je radovednost, ki muči ljudi in regresijo občutijo kot zabavo. Tretja pomembna točka so odnosi.

regresija
3 Comments
  1. […] Regresija vodi v globoko sproščenost, ki se odraža v sanjarjenju in začutenju sebe. To stanje dosežemo večkrat na dan, vendar je to kratko in nezavedno, mi pa ga bomo poskušali spraviti v zavedno in vas tako navdušiti nad močjo človeške duše in misli. Izkušnje kažejo, da je seansa regresije v prejšnje življenje največkrat sproščujoča in navdušejoča, le redko pa sproži travmatična življenjska obdobja, ki pa so le začasna. Oseba se ob koncu seanse vedno počuti razbremenjeno in olajšano ne glede na občutja, ki jih je doživljala v času regresije. Regresija je tako varen in voden način notranjega, globokega zdravljenja fobij in strahov ter krepi fizični in čustveni del nas. […]

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *