Hipnoza

Hipnoza – hipnoterapija – terapija, ki te osvobodi

Hipnoza je orodje, s pomočjo lahko v svojem življenju stalno dosegate spremembe. Pravzaprav je hipnoterapija odlično izhodišče za vašo osebnostno preobrazbo. Seveda brez volje in vztrajnosti ne bo šlo. Hipnoza pa vam pri tem lahko zelo pomaga.

V vsakdanjem življenju se ljudje srečujemo z različnimi težavami na vsakem koraku. Doživljamo stres, pritiske na delovnem mestu, preobremenjenost, utreujenost in izčrpnost našega telesa. S pomočjo hipnoze boste odpravili negativne stvari v vašem življenju in si tako pomagali do kvalitetnejšega življenja.

Pa naštejmo nekaj stvari, katere se lahko s pomočjo hipnoze “losate”.

Veliko ljudi ima težave s kajenjem. Prav zato je hipnoza odličen recept za prenehanje kajenja. S pomočjo hipnoterapije se boste sprostili in umirili, izboljšali vašo vsakodnevno koncentracijo, spomin in vaše učne sposobnosti.

S pomočjo terapije lahko izboljšate tudi svojo spolnost. V kolikor imate kakršnekoli druge oblike zasvojenosti od drog, alkohola, cigaretov vam lahko hipnoza premaga na vaši poti do vzpostavitve normalnega življenskega sloga življenja.

Težave z odnosi med ljudmi ima doma, v službi ali v trgovini vsak človek. V nekaterih primerih pa osebe iz svojega življenja ne moremo “odstraniti”, zato je lahko hipnoza odlično izhodišče za glajenje vaših odnostov. Prav tako je motivacija ena izmed najpomembnejših faktorjev za uspešno življenje. Brez te nebi bilo vrhinskih športnikov, atletov, znanstvenikov, raziskovalcev. V poslovnem svetu že vrsto let vedo, da denar ni motivacija za uspešno podjetje. Uspešna podjetja so tista, ki imajo maksimalno motivirano ekipo za doseganje visokih reultatov. Prvih mest na njihovem področju!

Prekomerna teža je ena izmed stvari, s katero se srečuje vedno več mlajših oseb. Najnevarnejša pa je seveda za starostnike. Prav zaradi tega je pomebno, da si na poti do odpravljanja odvečnih kilogramov lahko pomagate tudi s pomočjo hipnoze.

Prav tako lahko hipnoza pomaga za vse, ki imate različne oblike stranu. Naprimer pred letenjem, po avtomobilski nesreči, ostale oblike različnih fobij….

S pomočo izkušenega terapevta na področju hipnoze in hipnoterapije boste uspešnejši v športu, prebrodli boste strah pred javnim nastopanjem, si pomagali pri nespečnosti ali celo grizenju nohtov.

Več si preberite v našem drugem delu!

hipnoza
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *