Vino Glera

Vino Glera Frizzante sodi v kategorijo belih vin. Njegova barva je svetlo rumena s prijetnimi aromami jabolk in hrušk. V ustih deluje precej lahkotno in sveže. Pookus pa je precej sladek, vendar še vedno ohranja svežino. Vino Glera je več kot odlična izbira za vsak pomladni piknik, druženje s prijatelji ali pa poletno zabavo. To nežno peneče vino je iz sorte Glera, ki pa so mu dodali ogljikov dioksid, da je dobil mehurčke. Naj še poudarimo, da čudovito pride do izraza v priljubljenih mešanicah, kot sta aperol spritz in pa hugo. Kot smo že omenili, je vino Glera več kot odlično v kombinaciji z drugimi pijačami ali pa kot aperitiv. Naj še omenimo, da to vino vsebuje 12,50 % alkohola. 

Vino Glera

Italijansko vino

To Italijansko vino pridelujejo v regiji Trento. Po vojni se je posestvo F.LLI TREVISIOL razširilo in postalo eno izmed vodilnih kleti v pokrajini Treviso. Leta 1934 je Liberale zapustil svoje brate in začel svojo pot na novo z vinsko kletjo v kraju Feltre. Nato pa se je leta 1939 preselil v Valdobbiadene, kjer klet stoji še danes. Sinovi omenjenega gospoda Liberale danes nadaljujejo njegovo delo. Pri tem se trudijo, da bi še vedno zadovoljili vse svoje stranke z okusnim nežnim penečim vinom, ki ima prijetne sadne in cvetlične arome. 

Italijansko vino

Nakup vina

Če se boste odločili za nakup omenjenega vina, vam sporočamo, da boste v spletni trgovini oziroma vinoteki eVino odšteli za eno steklenico (0,75l) samo 5,90 evrov. Pri nakupu šestih steklenic bo vsak izdelek le 5,61 evrov. Tako boste prihranili kar 5 %! Nazadnje naj še poudarimo, da to penečo pijačo servirajte ohlajeno na temperaturo od 6 do 8 stopinj Celzija. 

eVino

Nič več ne čakajte in hitro kliknite na zgornji odebeljeni napis ter naročite to edinstveno pijačo, ki vas ne bo razočarala. Pa na zdravje!

Preberite tudi:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *