Vakumirka Reber

Vakumirka Reber je namenjena vakumiranju različnih izdelkov. V kolikor se zanimate za nakup te odlične naprave vam predlagmo, da se obrnete na podjetje Vi-Ja. Mi pa se bomo v nadaljevanju posvetili pregledu nekaterih pomembnih specifikacij te vakumirke.

Vakumirka Reber je namenjena domači uporabi. Vsi, ki potrebujete stroj za vakumiranje vsako dnevno potrebujete stroj kvalitetne izdelave.

Vakumirka Reber po ceni ne sodi med najcenejše, saj je narejena iz kvalitetnih materijalov, ki vam zagotavljajo dolgo delovanje. S pomočjo kapacitete črpanje zraka 10 litrov na minuto pa bo vaš čas pakiranja in vakumiranja veliko krajši, ko kot je bil nekoč.

Da boste lahko vakumirali praktično vsak izdelek, imate pri vakumirki Reber na voljo 320 milimetersko širino vakumiranja.

Za črpanje zraka bo ta odlična vakumirka poskrbela s pomočjo moči 240 V, 50 Hz in 210 W.

Pri nakupu vakumirke Reber ne pozabite na zadostno količino vreč za vakumiranje!

Vakumirka Reber

Vakumirka reber je del mesarske opreme, ki jo lahko najdemo tudi v manjših mesnicah in ostalih industrijskih obratih. Zagotavlja nam kvalitetno in dolgo delovanje. V kolikor opremo za mesarje potrebujete tudi vi, lahko oddate povpraševanje preko spletne strani, ki smo jo priložili v začetku članka!

Vabimo vas, da si preberete tudi vse ostale naše zapise na področju mesarske opreme. Prepričani smo, da boste izvedeli veliko zanimivih informacij in navetov, ki vam bodo pomagali pri vsakodnevnem delu.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *