Turistična agencija Celje

Turistična agencija Celje vam ponuja ogled različnih svetovno znanih destinacij. Prav tako pa si lahko ogledate nakatere manjše destinacije in si sestavite izlet, ki je popolnoma prilagojen vašim željam.

V kolikor vas zanima več informacij o tem, katere so najbolj zanimive destinacije, ki jih lahko preko turistične agencije Celje obiščete vam predlagmo da si natančno ogledate nadaljevanja našega članka. V njem boste lahko odkrili nekaj novih idej za različne izlede.

turistična agencija celje

V začetku vam bomo predstavili različne možnosti enodnevnih izletov, ki jih lahko pod okriljem turistične agencije Celje obiščete. Nato pa se bomo osredotočili na različna potovanja. V zadnjih letih so izredno popularna križarjenja. Na ta lahko obiščemo kot rečna križarjenja ali klasična križarjenja po različnih morjih in ocenih.

Turistična agencija celje nam ponuja različne možnosti enodnevnih izletov za vas. V okviru turistične agencije je možnost različnih topov enodnevnih potovanj.

Turistična agencija nudi potovanja za posameznike oz. družine ali različne šolske izlete in šolske ekskurzije, ki jih organizirajo glede na vaše potrebe in zanimanja. Tako se mnoge šole že vrsto let odločajo za odhod na različne šolske izlete s pomočjo turistične agencije.

Šolski izleti na področju enodnevnih izletov največkrat zajemajo okoliške države in znane turistične destinacije. Dijaki oz. šolarji si tako ogledajo različne znameitosti in odrkivajo zgodovinska dejstva. Destinacije so tako pri šolskih izletih, kakor pri enodnevnih izletih za posameznike zelo podobna. Ogled ključnih točk destinacije je večinoma enak. Razlikuje se zgolj program ogledov in obisk plačljivih muzejev. Turistična agencija Celje namreč posameznikom na enodnevnih izletih velikokrat omogočajo da nekaj ur preživijo sami in si ogledajo tiste stvari, ki jih najbolj zanimajo. Kaj takšnega si v šolah veliko težje privoščijo, zato je potreben program, ki v celoti zapolni celoten dan.

Zanimive destinacije enodnevnih izletov preko turistične agencije Celje

Kot lahko opazite se za enodnevne izlete odločamo za destinacije, ki najpogosteje ne predstavljajo več kot 6 ur vožnje z avtobusom v eno smer. Prednost Evrope je vsekakor tudi da, da so velika glavna mesta izredno “hitro” dostopna tudi s pomočjo različnih vozil.

Na drugistrani pa imamo večdnevne izlete, ki jih turistična agencija Celje organizira po celtonem svetu. V Agenciji Orel vam tako razpolagajo z organizacijo izletov, ki so popolnoma prilagojeni vašim potrebam in željam.

Večdnevne turistične destinacije lahko razdelimo na nekaj različnih kategorijh. Na turistično potovanje se lahko odpravite z različnimi razlogi. Nekateri si želijo raziskovati, drugi uživati in se sproščati, tretji si želijo ogledati pomembne zgodovinske točke, ogled naravnih znamenitosti.

Prav zaradi tega je program, ki ga ponuja turistična agencija Celje izredno širok in razpolaga z različnimi možnostmi vašega izleta. Največ potovanj je še vedno znotraj Evropske unije. Ena izmed izredno pomebnih prednosti je ta, da potovanje znotraj Evropske unije poteka zelo hitro. Za svojo pot pa ne potrebujete dodatnih papirjev, kot je npr. Viza.

evropska unija

Velika mesta v Evropski uniji nam ponujajo izredno zanimivo dediščino in muzeje. Prav tako si lahko ogledamo različne pokrajine. Od morja do gora spoznamo veliko različnih kultur znotraj evropske unije.

Za večdnevne, nejvečkrat 3-5 dnevne izlete znotraj Evropske unije pa poskrbijo naslednje zanimive destinacije, ki jih lahko preko turistične agencije Celje obiščete tudi sami:

  • Dublin,
  • Budimpešta,
  • London,
  • Berlin,
  • Praga,
  • Sardinija,
  • Barcelona,
  • Edinburgh,
  • Islandija,
  • Rim,
  • .
  • .
  • .

V zadnjih letih je izredno zanimiva tudi možnost potovanj na različne dogodke. Eden imed zelo znanih je tako npr. oktoberfest, ki se odvija v Minhnu. Oktoberfest tako vsako leto obišče več tisoč Slovencev. Vsekakor dogodek, ki vam ga priporočamo obiskati vsaj ekrat v vašem življenju.

Vsako leto se preko turistične agencije Celje odpravimo tudi na domače dogodke, kot je npr. Planica. Prav tako je kolesarska trgovina v Celju začela z organizacijo kolesarskih izletov. Pri njih si tako lahko ogledate različne kolesarske tekme ali pa odpravite kolesariti na zanimive kolesarske destinacije. Seveda ne smemo pozabiti niti različnih festivalov in glasbenih koncertov, ki se odvijajo doma in v tujini.

Aktivne počitnice v obliki rekrecije vam pomagajo sproščati stres veliko bolje, kakor če cele dneve poležavate v toplicah. V kolikor ste športni tip, vam vsekakor predlagamo, da se odločite za aktivne počitnice. Kot smučarski narod zato poskrbimo, da nas lahko najdejo po vseh zanimivih smučiščih v naši okolici. Vsekakor so na tem področju aktivnih počitnic najbolje obiskana Avstrija in Italija. Dolomiti in Avstrijska smičišča so vsekakor smučarski raj. Ne pozabimo niti na Švico, kjer se nahaja eno izmed najprestižnejših smučišč – Zermatt.

aktivne počitnice

Aktivne počitnice lahko v turistični agenciji Celje izbirate tudi v obliki srfanja in kajtanja, potaplanja, pohodništva, plezanja…

Seveda je za slovence izredno zanimiv tudi sveti izven Evropske unije. Turistična agencija Celje vam nudi ogled različnih destinacij od Afrike, Antarktike, Avstralije, Azije, Južne amerike, Srednje amerike in Severne amerike.

Turistična agencija Celje vam v okviru Afrike tako ponuja čarobni maroko, Madagaskar, Kenijo, Etiopijo, Alžirijo, Sudan, Segal, Sejšele… Vsekakor vam predlagamo, da se na takšne destinacije odpravite s pomočjo turistične agencije Orel, kjer vam dodo ponudili ogromno pomembnih nasvetov in vas pripravili na vse pomembne stvari, ki se vam na poti lahko zgodijo. Prav za takšne destinacije je izredno pomembno, da imate urejeno vse papirje, kot je zavarovanje, vize in ceplenje. Vse to vam bodo pomagali organizirati v turistični agenciji Orel.

Avstralijo si lahko ogledate preko križarjenja ali potovanja po tej celini.
Azija je vsekakor ena izmed izredno zanimivih destinacij, kjer boste spoznali različne kulture, ki se od naše zelo razlikujejo. Naj naštejemo zgolj nekaj najbolj zanimivih destinacij. Bali, Jordanija, Šrilanka, Kirajska, Kašmir, Kazahstan, Malezija, Koreja, Filipini, Iran… Destinacij na tej celini vsekakor ne manjka.

Južna amerika nam ponuja različne zanimive države kot je Argentina, Ekvador, Kolumbija, Čile in seveda Brazilija, kjer si boste ogledali Sao Paulo, Amazonko in Rio, kjer so potekale poletne olimpijske igre.

Srednja Amerika vam bo ponudila zanimive Mehiške zgodbe, Panamo, Kostariko, Haiti, Kubo…

Izredno zanimiva tedstinacija na tem področju so tudi Karibi, ki si jih lahko ogledate s pomočjo križarjenja. Severne Amerike ne potrebujemo podrobno opisovati. Destinacije, kot so Florida, Las Vegas in Miami poznamo prav vsi. Ne pozabite niti na Toronto in New York in doživite ameriške sanje.

Karibi

Na tej celini se nahaja tudi Kanada.

Turistična agencija Celje vam bo pomagala pri izbiri najboljše destinacije glede na veše želje in potrebe. V turistični agenciji Orel bodo poskrbeli, da bodo vaša potovanja potekala gladko in nepozabno.

Za konec pa vam predlagamo, da si natančno ogledate tudi možnosti rečnega križarnjenja. Prav to je v Evropi v zadnjih letih zelo v porastu. Glede na razpoložljivosti rek, ga ponujajo zgolj določene države. V kolokor vas zanimajo rečna križarnjenja vam predlagamo, da si ogledate članek, kjer smo natančno opisali katere destinaicije so za križarnjenje najbolj primerne, ter kaj vam ponujajo.

rečna križarjenja

V kolikor vam je bil članek o turistični agenciji Celje všeč in imate na to kakšen komentar vas vabimo, da nam svoje mnenje zaupate preko komentarja. To lahko storite tudi na anonimen način. Vsekakor bomo veseli vsakega vašega komentarja.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *