Treking izleti ali še drugače atraktivna potovanja so odlična oblika sprostitve za aktivne in športne ljudi. Gre za neke vrste potovanja, ki imajo v program vključene še različne oblike aktivnosti (pohodništvo, planinski izleti na več vrhov in drugo). V kolikor ste tudi sami navdušeni nad treking izleti ali pa vas zanima ta tematika, vas vljudno vabimo, da nadaljujete z branjem tokratnega članka.

Treking izleti

Na treking izlete se lahko odpravite organizirano s turistično agencijo. Slednje imajo za vas pripravljeno ogromno ponudbo takšnih oblik potovanj. Vaša naloga je le ta, da se odločite kam si želite potovati, kako, kaj vas zanima, kaj želite početi na potovanju, koliko ste pripravljeni odšteti in še nekateri drugi dejavniki so pomembni. Na te vas bodo opozorili turistični agenti.

izleti

Tudi potovalna agencija Orel je ena izmed tistih, ki je za vas pripravila široko in pestro izbiro treking potovanj. Gre za družinsko podjetje, ki jo je leta 1988 ustanovil Stevo Orel. Z njim ves čas soustvarja njegova hči Ksenija. Ona vodi agencijo in hkrati tudi uspešno nadaljuje njihovo tridesetletno delovanje. Njihovo podjetje se nahaja v Celju in velja za eno izmed večjih agencij v tej regiji.

Znani so predvsem po fleksibilnosti, pohvalijo se lahko z inovativnimi ponudbami, prilagajajo se sodobnim potovalnim trendom in še mnogo drugih stvari. Obenem so zmožni uresničiti velike želje za počitnice, oddih, različne avanture ali poslovna srečanja. Njihova potovanja različnih vrst so namenjena posameznikom, parom, skupinam ali družinam. Z njihovo kakovostno ponudbo so prisotni tako na slovenskem kot tudi na evropskem trgu. Posebne jih dela predvsem njihova dejavnost-oblikovanje potovanj po meri.  

Turistična agencija Orel ima trdne vezi z različnimi poslovnimi partnerji iz vsega sveta. Med njimi so še posebej poznani in največji organizatorji potovanj. To jim omogoča visoko kakovost ter predvsem ugodne cene storitev.

Realno, individualno in iskreno svetovanje je pri njih zagotovljeno.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *