Agencija

Agencija je podjetje, ki vam pomaga pri organizaciji različnih potovanj. Z besedo Agencija skrajšamo besedno zvezo turistična agencija.

Agencije imajo v svoji ponudbi različne izlete, ki jih lahko razdelimo na:

  • enodnevni izleti,
  • večdnevni izleti,
  • križarjenja,
  • izleti iz splošne ponudbe,
  • izleti prilagojenim vašim željam.
agencija

Enodnevni izleti v okviru agencije se v 99 % organizirajo s pomočjo avtobusnega prevoza. V kolikor gre za manjše skupine, pa nam so nam na voljo tudi manjša vozila.

Agencije nam v svoji ponudbi enodnevnih izletov v Sloveniji ponujajo ogled znamenitosti in večjih mest. Ena izmed velikih prednosti na področju potovanja v Evropi je zagotovo bljižina glavnih mest različnih držav. Tako lahko iz Ljubljane v okviru enodnevnih izletov obiščemo 3 različne prestolnice. Gre za mesta Zagreb, Dunaj in Budimpešta. V okviru enodnevnih izletov pa je veliko zanimanje tudi za obisk destinacij kot so Benetke, Milano, Celovec, Salzburg…

Večdnevni izleti, ki jih agencije ponudjajo so v vednem večju številu organizirana preko letalskega prevoza. Večdnevne izlete lahko razdelimo na izlete, ki so namenjeni sprostitvi (dopust) in izlete, ki so namenjeni razlisovanju in odkrivanju (glavna mesta, aktivne počitnice)…

agencija - izleti v Evropi

Agencije beležijo največjo povpraševanje za destinacije kot je London, Pariz, Berlin, Praga, Budimpešta in Rim. Večdnevni izleti v okviru agencije so lahko tudi križarjenja. Na križarjenja se lahko odpravimo po različnih morjih in celo rekah. Prav rečna križarjenja so v Sloveniji še manj poznana. V kolikor vas zanima katere destinacije na tem področju so najzanimivejše vam predlagamo da s klikom na besedo rečna križarjenja breberete več informacij o tej tematiki. Na področju križajenja izven Jadranskega morja, pa se zelo radi odločimo tudi za Karibe.

rečna križarjenja

Vsi zgoraj našteti so organizirani v okvirjih splošnih ponudb in se glede na vaše želje ne prilagajajo. V agenciji, ki smo jo omenili v začetku našega članka pa ponujajo tudi izlete, ki so prilagojeni vašim željam. Tako vam lahko začrtajo optimalno pot za ogled različnih svetovnih destinacij.

Izleti prilagojeni vašim željam se organizirajo tudi za sindikate, šolske izlete in šolske ekskurzije.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *