Tisk jubmo plakatov

Za tisk jumbo plakatov se odločajo podjetja, ki želijo svoj izdelek ali storitev promovirati ob najpomembnejših prometnih točkah. Jumbo plakati so odlična izbira za postavitev ob prometnih cestah, kot je naprimer avtocesta ali ob neposrednji bližini različnih točk, kjer se zbira tvoja ciljna skupina.

Tisk jubmo plakatov

Tisk jumbo plakatov pa ima svoje specifike. Postopek izdelave je med to velikostjo in klasično velikostjo nekoliko drugačen. Pri standardnih velikostih tiska plakatov se uporabljajo velikosti:

  • A1: 594 x 841 mm
  • A2: 420 x 594 mm
  • A3: 297 x 420 mm
  • B1: 707 x 1000 mm
  • B2: 500 x 707 mm
  • poljubna dimenzija

Za tisk jumbo plakatov pa uporabljamo popolnoma drugačne načine tiska in izdelave. Za tisk jumbo plakatov je potrebno imeti stroje, ki lahko izdelajo plakate v velikosti 3000 x 4000 mm ali 2380 x 5040. V kolikor imate specifične želje o velikosti, vam predlagamo, da kontaktirate izbrano podjetje in se prepričajte, če omogočajo drugačne dimenzije.

tisk plakatov
tisk plakatov

Še preden pa boste plakat poslali v tisk, pa morate urediti grafično podobo svojega plakata. Na tej točki se pri večini podjetji nekoliko “zaplete” in potrebujejo pomoč zunanjega izvajalca. Predlagamo vam, da oblikovanje plakata zaupate podjetju, kjer bodo za vas izvedli tisk. Najdite dolgoročnega parnetja, s katerim boste vzpostavili dobre poslovne odnose.

Na njihovi spletni strani si lahko ogledate nekatere praktične nasvete, ki so jih na svojem blogu predstavili. Prepričani smo, da boste izvedeli še kakšno informacijo več, kakor na naši strani.

V podjetju Grafika Gracer vam nudijo širok nabor izdelave plakatov različnih velikosti. Prav tako vam bodo z veseljem pomagali pri grafičnemu oblikovanju tako, da bo vaš plakat resnično izstopal in postal opazen.

V kolikor vam je naš članek všeč vas vabimo, da si preberete tudi nekaj sorodnih člankov, kot je naprimer članek tisk vabil.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *