Terme za otroke pozimi

Terme za otroke pozimi vam ponujajo nekoliko spremenjeno ponudbo na področju bazenov. Zunanji bazeni so aktivni le tam, kjer imajo urejen prehod iz notranjosti v zunanji del. Prav zaradi tega se večino ljudi pri iskanju terme za otroke pozimi osredotoča na ponudbo, ki nam je na področju term za otroke na voljo v notranjosti kompleksa. Terme za otroke pozimi nudijo zabavo v notranjem delu.

Terme za otroke pozimi

Po pregledu ponudbe, ki jo najdemo na spletu, smo opazili, da imajo terme za otroke pozimi najboljšo ponudbo v Thermani, kjer se bodo lahko otroci igrali pod stekleno kupolo, ki se glede na letni čas in vreme odpira in zapira.

V notranjosti imajo v Thermani na razpolago različne bazene, ki bodo otrokom zagotovo izredno zanimivi. Za najmlajše imajo otroški bazen, kjer lahko dojenčki skupaj s starši preživijo svoje prve trenutke v vodi. V otroškem bazenu boste lahko našli različne igrače in pripomočje, s katerimi bo otrok v bazenu zagotovo užival.

Za nekoliko starejše otroke je v teh termah za otroke pozimi najbolj aktualen bazen z valovi. Nekajkrat dnevno se tako bazen spremeni v razburkano morje z valovi. Veliko časa bodo otroci zagotovo preživeli tudi na toboganih, ki so vedno prava atrakcija. Za otroke so na razpolago tudi druge aktivnosti in zanimivosti, kot je naprimer vodna drča. Vseh aktivnosti nam tem področju vam ne bomo izdali in jih na njihovi spletni strani preverite sami.

Terme za otroke

Te terme za otroke vam pozimi v času počitic nudijo tudi varstvo otrok. Tako se lahko sami v tem času odpravite na različne storitve iz področja wellnessa. Predlagamo vam obisk savne, ki je v zimskem času še posebej aktualen in obisk masaž, kjer lahko izbirate med različnimi masažami vašega telesa.

V kolikor želite preživeti aktivne počitnice se lahko v zimskih počitnicah odpravite na različne dejavnosti. Če imate radi smučanje, lahko za kakšen dan skočite na Celjsko kočo, kjer se nahaja manjše smučišče.

Prav tako se lahko odpravite na sprehode ali v okoliške hribe in uživate v naravi.

V kolikor planirate odhod v terme za otroke pozimi v času zimskih počitnic vam predlagamo, da svojo rezervacijo opravite pravočasno. Zasedenost v času zimskih počitnic je namreč 100% in pred vsakimi počitnicami se zgodi, da nekatere družine ne morejo oditi v terme, ki jih si jih želijo.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *