Terme za dva so namenjene vsem, ki želite terme obiskati v dvoje. V nadaljevanju bomo pregledali različne ponudbe.

Terme za dva so lahko idealen romatičen oddih v dvoje. Za vse nekoliko bolj športne tipe, pa lahko takšen oddih predstavlja tudi aktivne počitnice. Dokazano je namreč, da so lahko aktivno preživete počitnice veliko bolje vplivajo na vaše psiho fizičo stanje. Ko ste aktivni se raven stresa veliko bolj zniža, kakor če zgolj poležavate.

Terme za dva se v Sloveniji nahajajo na odlični lokaciji, kjer boste lahko svoj prosti čas namenili različnim skupnim aktivnostim. V kolikor radi tečete imate na voljo stezo v neposredni bližini gozda. Stik naravo in športna aktivnost je idealna kombinacija za zniževanje stresa. Prav tako se lahko odpravita na kolesarjenje ali obiščeta lokalni grič ali hrib.

terme

Terme za dva imajo posebno kulinarično ponudbo. Vsekakor poznate znan rek, ki pravi da gre ljubezen skozi želodec. Prepričani smo, da bodo lokalne kulinarične dobrote, ki so pripravljene iz sezonske hrane poskrbele za vaše brbončice, ki bodo kar skakale iz veselja.

V nadaljevanju se bomo osredotočili na tri različne ponudbe in jih predstavili. Ponudba na podtočju term za dva ni namenjena zgolj mladim zaljubljencem. Velik del obiskovalcev v paru predstavljajo starejši ljudje.

Aktivni oddih v termah za upokojence vam razpolaga s poaketom, kjer boste nameščeni v dvopostelji standardni sobi. Prijeli boste pijačo dobrodošljice in bili deležni samopostrežnega zajtrka. Za okusno domačo velerjo pa bodo poskrbele lokalne dobrote.

V času bivanja vam v paketu terme za pare pripada neomejeno kopanje v termalni vodi v bazenih obeh hotelskih kompleksov. Prav tako imate na voljo fitnes in terapijo s potjem termalne vode Laško. Vsakodnevno so za vas organizirane različne vadbe v vodi in telovadnici pod vodstvom strokovnjakov. Izberete lahko tudi pilates in vadbo dihalnih vaj pod vodstvom indijskega joga mojstra.

Spoznavali boste mestne kulturno zgodovinske znamenitosti in imeli možnost izposoje kolesa ter pohodnih palic.

terme za upokojence

ROMANTIČNI ODDIH V TERMAH ZA DVA

Romantični oddih v termah za dva je namenjen vsem zaljubljencem. Nameščeni boste v dvopostelni standard sobi. Pripada vam nočitev z zajtkom in penina, ki vas pričaka v sobi.

Pripada vam romantična večerja v restavraciji in romantična večerja na gradu Tabor ter postrežba zajtrka v vašo sobo. Čez dan bodo za vas poskrbeli z romatnično kopeljo v dvoje, ki je vključena v ceno paketa. Zraven pa vam seveda pripada tudi neomejen vstop v bazene obeh hotelov, uporaba fitnesa in kopalni plašč.

terme za dva

MEDENO RAZVAJANJE V DVOJE

Terme za dva imajo za vas na voljo tudi poseben paket, ki so ga poimenovali medeno razvajanje v dvoje. Namestitev v dvopostelji sobi standard bo poskrbela za vaše dobje. Kulinarične dobrote boste lahko okusili preko polpenzion ponudbe.

Ob prihodu vas bo pričakalo medeno presenečenje v sobi. Razvajanje boste lahko nadeljevali z medeno-mlečno masažo celega telesa, ki traja 60 minut. Temu lahko kasneje dodate tudi kulinarično razvajanje v la carte restavraciji. Na voljo vam bo seveda medeni meni.

Vse ostale klasične storitvah so v termah za dva vključene v ceno (internet, kopalni plašč, savna, bazeni …)

V kolikor vam je članek všeč vas vabimo, da si ogledatu tui ostale naše članke na področju razvajanja v termah. Spodaj, pod komentarji, pa nam lahko zaupate vaše izkušnje iz term.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *