Terme za družine

Terme za družine prilagojen program za udobno namestitev in različne aktivnosti za celotno družino. V nadaljevanju bomo pregledali različne aktivnosti, ki jih boste lahko v termah za družine izvajali tako znotraj, kot zunaj kompleksa. Prav tako bomo pregledali poseben paket Terme za družine, ki ga ponujajo v termah.

Terme za družine

Terme za družine imajo prilagojen program za otoke in za odrasle. Celoten opis programa, ki ga terme za otroke pojujajo, si lahko preberete s klikom na članek terme za otroke.

Otroci se bomo lahko v termah zabavali na različne načine. Najmlajši imajo na voljo nizek bazen, kjer bodo spoznali prvi stik z vodo in čofotanjem v vodi. Za najmlajše imate na voljo tudi tečaj plavanja, na katerega se morate prijaviti. Vodo, vodne užitke in vodne športe želimo približati tudi našim najmlajšim obiskovalcem. Na plavalnih tečajih se otrok skozi igro in druženje z vrstniki nauči plavati, razvija motorične sposobnosti in zdrav odnos do gibanja. Učenje plavanja začetnikov poskušamo čim bolj povezati z različnimi igrami v vodi, saj so na tak način otroci mnogo bolj motivirani. Plavalni tečaj poteka v otroškem vodnem zabavišču ali v valovnem bazenu, kjer se nivo vode postopoma zvišuje. Naučijo se potapljanja glave v vodo, gledanja pod vodo, izdihovanja v vodo, lebdenja na trebuhu in na hrbtu, drsenja po vodi ter gibanja nog in rok prsno.

Terme za družine - aktivnosti

Na tečaj se morate predhodno tudi prijaviti, saj je število mest omejeno! Terme za družino ponujajo zabavo na notranjih in zunanjih toboganih. Skupaj boste lahko uživali tudi na vodni drči ali bazenu z valovi. Le ta se nekajkrat dnevno iz navadnega bazena spremeni v “razburkano morje”. Seveda je za varnost ob teh programih dodatno poskrbljeno s poostrenim nadzorom.

Terme za družino pa ponujajo različne oblike sprostitve za starše. V kolikor ste ljubitelji vročine vam predlagamo, da obiščete savne. Savna Center se razprostira na 675 m2, v njem pa lahko obiščete sedem savn, zgrajenih v sodobnem slogu s pridihom zgodovine Laškega. Na voljo so finska savna v obliki hiše Kozjanskega, finska savna z elementom ognja in zunanja savna Kristal, parna savna v obliki kotla za varjenje piva, infrardeča savna v obliki vagona, Laconium z aromo lipe in savna Sanarium. Ob savnah se nahajata tudi manjši ohlajevalni bazen in bazen z ogrevano termalno vodo in masažnimi šobami.

V kolikor ste imeli v preteklosti poškodbo, operacijo ali kakšno bolezen, lahko različne simptome odpravite s pomočjo terapije. Terapije se med seboj razlikujejo. S pomočjo izkušenih terapevtov, ki imajo izobrazbo iz različnih področji boste lahko ozdravili najrazličnejše težave. V termah za družino imate na voljo različne oblike fizioterapije. Od kinezioterapije, elektroterapije, laserske terapije, magnetno polje, hipobarnične terapije…

Prav tako so strokovnjaki na področju Ayurvede in Bownove terapije. Bownovo terapijo je možno izvajati tudi na najlmalših dojenčkih. Več o tem si lahko preberete o članku, kjer smo vam podali vse informacije o tej tematiki. Poimenovali smo ga bownova terapija za dojenčke.

bownova terapija

Ne pozabite na sprostitev vašega telesa v ponudbi terme za družine s pomočjo različnih masaž. Le te namreč blagodejno vplivajo na vaš mišični sistem. Sprožijo napetost v mišicah, obnavljajo mišični tonus. Izbirali boste lahko med različnimi masažami. Ena izmed zanimivih za vas je zagotovo Ayurvedska masaža. Gre za eno izmed najstarejših tehnik tradicionalnega zdravljenja, ki poudarja pomen vsakega posameznika. Na tem področju imate na boljo 5 različnih masaž.

Izberete lahko tudi tajke masaže, ki združujejo starodavne modrosti in pridih izkušenj daljnega vhoda. Ivajajo jih izključno maserke, ki prihajajo iz Tajske. Njihov name je sprostitev in zdravilni učinki. V termah za družine so vam na voljo trdicionalne masaže, aromatične masaža, protistresna masaža, masaža za nosečnice…

Terme za družine imajo za vas pripravljene tudi klasične – wellness masaže, ki sproščajo apetost v vaših mišicah. Več o masažah si lahko preberete na spletni strani podjetja na strani masaže (klik).

masaže

Terme za družine ponujajo tudi kulinarične dobrote, ki jih lahko dvakrat dnevno okušate preko polpenzion ponudbe. Odlične dobrote, pridelane iz lokalne hrane bodo poskrbele za vaše brbrončice.

Terme za družino vam ponujajo tudi možnost aktivnega oddiha. V neposredni okolici term lahko izvajate najrazličnejše aktivnosti. Družine se največkrat odločajo za daljše sprehode, kolesarjenje, rolanje, obisk lokalnih hribov in gričov.

Terme so za družine vsekakor odlična točka za sprostitev od vsakodnevnega stresa in hitrega življenja. Vzemite si čas zase in poskrbite za nepozabne trenutke z vašo družino!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *