Bownova terapija za dojenčke

Bownova terapija za dojenčke je ena ena izmed redkih terapij, ki jo lahko izvajamo na naših najmlajših. V tem članku bomo pregledali osnove bownove terapije in napisali nekaj informacij o sami terapiji.

Bownova terapija za dojenčke se lahko izvaja na vseh dojenčkih, ne glede na njihovo starost. Je ena izmed redkih terapij, ki jo lahko izvajamo pri takšni starosti, brez tveganj in posledic.

Bownova terapije je nežna manualna terapija, ki jo je razvil Avstralski terapevt Tom Bowen. Gre za alternativno terapijo, ki je namenjena fizični in energijski stimulaciji vašega telesa in telesa dojenčka.

Bownova terapija za dojenčke spodbudi proces samozdravljenja in zmanjšuje bolečino. Prav tako pa nas sprošča in vpliva na naš živčni sistem. Na nas lahko vpliva na različne načine. Ena izmed njih ne ozboljšana prebava, nas psihično umiri, izboljša koncentracijo… Na te blage poteze se odzovejo tudi dojenčki in otroci, saj pri njih ublaži krče in nemir.

Prav zaradi tega je že več desetletji priznana terapija po celotnem svetu!

V kolikor si želite izvedeti več informacij o bownovi terapiji, jih lahko preberete na spletni strani term ali na naši strani o bownovi terapiji.

Oglejte pa si tudi cenik bownove terapije.

Bownova terapija za dojenčke
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *