Studio List

V podjetju Studio List vam ponujajo širok nabor storitev na področju oblikovanja bivalnih in delovnih prostorov. V nadaljevanju vam bomo predstavili nekatere njihove storitve.

Studio List

Notranje oblikovanje

Notranje oblikovanje je širok pojem, s katerim lahko zajemame oblikovanje različnih prostorvo, ki se med seboj razlikujejo glede na svoj namen. Največja razdelitev je na notranje oblikovanje prostorov, ki so namenjeni bivanju in tistimi v katerih poteka delo.

Notranje oblikovanje

V prostorih, ki so namenjeni delu je velik fokus tudi v produktivnost.

Notranji dizajn stanovanja

Več o notranjemu dizajnu stanovanja si lahko preberete na tej povezavi. Notranji dizajn stanovanja je primeren tako za novogranje, kakor za obsotječe objekte. S pomočjo različnih 3D načrtov bo v fazi načrtovanja prav vsakemu elementu določeno svoje mesto. Pri tem boste v podjetju Studio List skupaj našli najboljše postavitve elementov, barvo pohištva, materijale, …. Celotena cena notranjega dizajna bo določena v naprej.

Veste da lahko v fazi načrtovanja vplivate ne 40 % celotnih stroškov vaše investicije?

Notranji dizajn hiše

Notranji dizajn hiše je v večini primerov identičen kakor notranji dizajn stanovanja, le da se pri tem v podjetju osredotočajo tudi na postavitev sten in vam izdelajo celotno projektno dokumentacijo. Cena notranjega dizajna hiše je največrat zaradi večjega obsega dela nekoliko višja. Prav tako pa se boste lahko osredotočili na izgled vaše zunanje okolice!

notranji oblikovalec
notranji oblikovalec

Planiranje proizvodnje

Planiranje proizvodnje je ena izmed izredno specifičnih storitev, ki jih v podjetju Studio List ponujajo. Planiranje proizvodnje je primerno za vse, ki želijo povečati ali spremeniti svoje proizvodnje procese ali kapacitete.

planiranje proizvodnje

Studio list kot arhitekturni biro v Celju

Studio List spada v enega izmed največjih arhitekturnih birojev v Celju. S skoraj 30 letno zgodovino svojega dela imajo za seboj izpeljanih že ogromno različnih arhitekturnih projektov. V kolikor iščete arhitekturni biro v Celju, je podjetju Studio List zagotovo prava izbira za vas.

S klikom na Studio List v začetku našega članka se lahko pomaknete na njihovo spletno stran in preverite aktualne finančne spodbude za podjetja, njihove reference in seveda tudi blog. Prav tam boste lahko tedensko odkrili različne zanimive informacije iz njihovega področja, ki vam bodo zagotovo všeč.

Slabo načrtovani in neorganizirani delovni prostori lahko negativno vplivajo na delovno storilnost in motivacijo, pripomorejo k utrujenostislabemu razpoloženju ter celo depresiji.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *