Spletna prodaja belega vina

Spletna prodaja belega vina še nikoli ni bila tako enostavna! Če ne veste na kaj mislimo, potem zagotovo še niste opravili nakupa v spletni vinoteki eVino. To je največja spletna vinoteka pri nas!

Ponudba spletne vinoteke eVino

Ponuja namreč več kot 900 različnih etiket kar 150 različnih vinarjev. Veliko vin prihaja iz Slovenije, ponudbo pa zaokrožujejo vrhunska vina celega sveta. Skladišče (kjer shranjujejo vina in ostale proizvode iz ponudbe) se nahajajo pod površjem zemlje, kjer so idealni pogoji – hladno ozračje in brez sončne svetlobe. Pri njih je izredno priljubljena spletna prodaja belega vina. Spletna naročila namreč sprejemajo vsak dan (razen ob nedeljah in praznikih). Vse njihove pošiljke pa so oddane med delavniki do 15. ure. Za vsa naročila v vrednosti nad 49 evrov je dostava znotraj Slovenije popolnoma brezplačna. Vedite, da vsa bela in tudi rdeča vina v njihovi široki ponudbi prestala vrsto degustacij in ocenjevanj preden so jih uvrstili v njihovo ponudbo. Zagotavljajo tudi popust pri nakupu večje količine steklenic (6 enot prinese 5 % popust). 

Spletna prodaja belega vina

Malvazija (2019)

Če tudi vas zanima spletna prodaja belega vina, potem morate nadaljevati z branjem! V nadaljevanju vam bomo namreč predstavili najbolj prodajano vino v omenjeni vinoteki. To je vsekakor Malvazija (letnik 2019). Gre za izredno sveže ter sočno belo vino, ki v ustih deluje lahkotno, vendar še vedno dovolj resno, da se ob ribi počuti izredno dobro. Nekateri to tekočino imenujejo »dama belih sort«, ker diši po pomladi. Arome spominjajo na belo cvetje, limeto in grenivko ter se odlično povežejo s sadnim, a lahkotnim okusom.

Malvazija

Poudariti moramo, da je to vino pridelano iz redkih vinogradov Malvazije v Goriških Brdih, kjer mediteranski morski zrak in alpski vetrovi ustvarijo popolne pogoje za vinogradništvo. Ste vedeli, da grozdje obirajo ročno? Vinifikacija in fermentacija pa poteka v kakovostnh inoks posodah. Če se boste odločili za nakup steklenice (0,75l), boste zanjo v spletni vinoteki eVino odšteli samo 7,99 evrov. Gre za kupcu prijazno ceno in skrbno dodelan izgled. Etikete namreč krasijo ribice, ki so že več kot 50 let zaščitni znak vinarja Grega. 

Temperatura shranjevanja vina

Na tem mestu vas želimo opozoriti, da je za belo vino izredno pomembna temperatura shranjevanja. Vino je potrebno hraniti na temperaturi okoli 12 stopinj. Zrela in krepka vina so lahko hranjena še pri višji temperaturi – pri 18 stopinjah Celzija. Med najbolj znane vrste slovenskih belih vin se uvrščajo: beli in sivi pinot, rumeni in sladki muškat, rizling, sauvignon, chardonnay, traminec, malvazija, belokranjec, renski rizling, rebula, haložan, šmarnica, rumeni plavec, beli sremičan in še nekateri drugi.

shranjevanje vina

Če tudi vi želite sebi in svojim prijateljem ali sorodnikom privoščiti kvalitetno in okusno vino, potem vam svetujemo, da kliknete na zgornji odebeljeni napis in opravite spletna prodaja belega vina. Že v naslednjem trenutku se boste namreč znašli v spletni vinoteki eVino, kjer skozi celo leto ponujajo le najboljše letnike te tekočine v Sloveniji. Po regijah so naslednji najboljši letniki odličnih belih vin:

  • Posavje, letniki: 1983, 1985, 1990, 1993, 1999, 2001, 2003, 2007 in 2009. 
  • Podravje, letniki pa so: 1983, 1990, 1992, 1993, 1997, 2000, 2003 in 2009. 

Ob koncu tokratnega članka vas želimo spodbuditi k temu, da si ogledate še ostalo ponudbo vin in drugih pijač ter proizvodov, ki so jo za vas pripravili v spletni vinoteki eVino. Nikar ne spreglejte odličnih penin, ki so nepogrešljive na praznovanju vašega rojstnega dne. Med najbolj prodajane sodi peneče vino Medot Brut Rose, ki ima izredno prijeten okus po jagodah in ostalem redečem sadju. Aroma je večplastna, razkriva pa precej izrazit sadni značaj in lepoto dolgega zorenja na finih drožeh. Pr tej tekočini boste zagotovo zaznali čudovit preplet arom citrusov, jagodičevja in lešnikovega biskvita ter kruhove skorje in tudi sladkega meda. Odločite se za spletna prodaja belega vina tudi vi!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *