Renault servis Velenje

Renault servis Velenje lahko opravite na večih različnih točkah. V nadaljevanju bomo pregledali kje lako najdete uradne servise Renault in kakšne so razlike pri opravljanju različnih servisnih storitev na vozilu.

Renaut servis Velenje pri pooblaščenem sesrviserju lahko opravite v podjetju Avtotehnika Celje, kjer nudijo tudi nakup novih in rabljenih vozil te zmanke.

Renault servis Velenje

V podjetju Avtotehnika že vrsto let opravljajo pooblaščeni servis za vsa vozila Renault, Nissan in Dacija. S pomočjo izkušenih in usposobljenih strokovnjakov, vam nudijo najboljši Renault servis Velenje in njeni okolici.

Z napredkom moderne tehnologije so potrebe po opremljenosti delavnic popolnoma drugačne, kot desetletje nazaj. Serviser, ki nima primernega orodja ne more opraviti servisa na vašem vozilu. Poleg tega so je tukaj tudi ogromno število različnih elektronskih naprav za zaznavanje različnih napak. Vsi pooblaščeni serviserji Renault morajo redno obnavljati in nadgrajevati svoje znanje, ter obstoječe orodje posodabljati z najnovejšimi ključi.

renault servis

Renault servis Velenje ni samo menjava oljev in filtrov. Da je podjetje Avtotehnika Celje prava izbira so poskrbeli tudi za vaš nadomestni avto v času servisa. Dogovor o nadomestem vozilu boste sklenili kar z njihovimi svetovalci in si tako brezplačno zagotovoili vozilo med tem, ko je vaše vozilo na servisu.

V kolikor je vaše vozilo Renault v tovarniški garanciji je obisk nepooblaščenca nespametna poteza, saj vam garancija ob posegu v vozilo nepooblaščene osebe ne velja več. V primeru napake, vam jo ne bodo mogli odpraviti znotraj garancijskega roka.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *