Pure Piraña

Pure Piraña je ime za alkoholno gazirano pijačo, ki jo lahko kupite v treh različnih okusih: gozdni sadeži, limona-limeta ali pa grenivka. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili nekaj najbolj pomembnih informacij, ki so povezane s to pijačo. V kolikor želite izvedeti več o tem, vas prijazno vabimo in obenem pozivamo, da nadaljujete z branjem. Zagotovo boste izvedeli kakšno novo informacijo in podatek!

Heineken enters hard seltzer category with Pure Piraña launch - FoodBev  Media

Pure Piraña grenivka

Najprej vam bomo predstavili Pure Piraña, ki ima okus grenivke. Poudariti moramo, da ima ta tekočina kanček naravnega sadnega okusa in vsebuje samo 92 kalorij. Poleg tega predstavlja pravo osvežitev, ki je rojena iz ljubezni do razmišljanja izven okvirjev, premikanjem meja in dodajanjem kreativnosti. Ta gazirana voda z okusom grenivke  vašim brbončicam prinaša prav pikanten občutek. S pridihom naravne grenivke pa prinese še nežen in čist zaključek okusa. Naj še enkrat poudarimo, da je Pure Piraña dejansko gazirana voda, ki ima precej nizko vsebnost alkohola (4,5 %). Ta pa je seveda pridobljen s fermentacijo.

Pure piraña grenivka

Izraz seltzer se v ZDA uporablja za gazirano vodo, pridevnik hard pa označuje, da gre za alkoholno pijačo. Ta pijača je prav posebna zaradi tega, ker vsebuje zelo malo sladkorja in ogljikovih hidratov. Hkrati pa ne vsebuje maščob, beljakovin ali soli. Ravno zaradi tega je primerna tudi za ljudi s posebnimi dietami, njena kalorična vrednost pa je pol manjša kot pri pivu. Vsebuje naslednje sestavine: voda, sladkor, ogljikov dioksid in naravno aromo. Pijačo lahko naročite v spletni trgovini Rundasekunda, kjer boste za en paket (24 enot-0,33 l na posamezno enoto) odšteli 39,90 evrov!

Pure Piraña z okusom limone in limete

Sedaj pa naj vam predstavimo še Pure Piraña z okusom limone in limete, ki je klasična kombinacija svežega okusa. Prinaša pa tudi pikantno osvežujočo aromo z naravnim okusom citrusov. Nazadnje naj vam predstavimo še Pure Piraña z okusom gozdnih sadežev. Ta okus prinaša pravo poletno sonce, zato vam bo vsak požirek zagotovo polepšal dan. Ker to živilo vsebuje alkohol, ni primerno za otroke do 18 leta starosti. Poleg tega minister za zdravje opozarja, da lahko prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.

Pure piraña limona-limeta

Nič več ne čakajte in svoj paket Pure Piraña naročite tudi vi! Z njim lahko v tem prazničnem decembru obdarite svoje najdražje, ki se bodo zagotovo razveselili presenečenja. Poleg tega vam svetujemo, da imate skozi celo leto »za zalogi« shranjenih vsaj nekaj pločevink te pijače. Slednja se namreč odlično prileže tudi po dolgem in napornem dnevu v službi. 

Široka ponudba pijač v spletni trgovini Rundasekunda

Na tem mestu vas pozivamo, da si ogledate še ostalo ponudbo pijač, ki so jo pripravili za vas v spletni trgovini Rundasekunda. Med tekočinami boste našli tako alkoholne kot tudi brezalkoholne pijače. Poleg tega pa so na voljo še dodatki za pitje in pa točilne naprave za pivo. Na kratko naj vam predstavimo najbolj aktualne podatke o napravi The Sub. Slednjega lahko napolnite s Torp sodčki!

Rundasekunda
Rundasekunda logo

The Sub je sicer inovativna točilna naprava za pivo, ki predstavlja izjemno rešitev za vse tiste, ki pri okusu piva ne sprejemajo kompromisov. Naprava namreč zagotavlja ekstra ohlajenost in tudi najboljšo svežino točenega piva. The Sub sta razvila mednarodno uveljavljena mojstra, Heineken in Krups, oblikoval pa ga je priznani industrijski oblikovalec Marc Newson. Ta točilna naprava je tako zelo priročna, saj pivo ogladi na 2°C, poleg tega pa ob nakupu prejmete še 2 leti garancije. Poudariti pa moramo tudi to, da so embalaža (karton) in sodčki za pivo so 100-odstotno primerni za recikliranje. V paketu boste prejeli aparat, odcejevalnik, napajalni kabel in še navodila za uporabo.

Točilna naprava za pivo

Hitro kliknite na zgornji odebeljeni napis in naročite Pure Piraña, aparat za točenje piva ter določeno pivo v torp sodčku tudi vi! Verjamemo, da boste z nakupom zelo zadovoljni in vam ne bo žal. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *