Protizdrsne zunanje ploščice

Protizdrsne zunanje ploščice predstavljajo odlično rešitev za oblaganje vaših tal. Gre za izredno funkcionalno zunanjo keramiko, s katero lahko obložite teraso, stopnišče, okolico bazena, balkon in še katero drugo površino. Protizdrsne zunanje ploščice so kvalitetne in zato lahko dosežejo precej dolgo življenjsko dobo. 

Protizdrsne zunanje ploščice

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij, ki so povezane s to tematiki. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Protizdrsne zunanje ploščice iz porcelanogresa ali granitogresa

Protizdrsne zunanje ploščice so narejene iz porcelanogresa ali granitogresa. Takšna sestava pa jim daje najboljše lastnosti, med katerimi je obstojnost, odpornost proti obrabi, poškodbam, zmrzali, ne vpija vode, trdovratnih madežev ali drugih tekočin. Najverjetneje dobro veste, da lahko omenjene ploščice kupite v različnih tehničnih trgovinah po celotni Sloveniji. S prodajo teh oblog pa se ukvarja tudi podjetje Top Keramika.

Protizdrsne zunanje ploščice

To je mlado družinsko podjetje, kjer ponujajo keramiko italijanskih proizvajalcev. Slednja je znana po svojih odličnih lastnostih, ki smo jih že omenili. Mlado družinsko podjetje je svoja vrata odprlo že leta 2008. Od takrat pa do danes pa se ukvarjajo s prodajo najbolj kvalitetnih oblog. Pri njih lahko izbirate med ploščicami različnih modelov, dimenzij in dizajnov.

Oznaki R10 ali R11

Nazadnje moramo poudariti tudi to, da so protizdrsne ploščice varne. To jim omogoča njihova nekoliko bolj groba površina. Oznaki R10 ali R11 označujeta, kako groba je površina. Ta lastnost je nepogrešljiva, saj pripomore k varnosti, kar je še posebej pomembno v zimskem času. Kot smo že omenili, imajo te keramične ploščice tudi zelo lep, moderen videz. V kolikor ste navdušeni nad videzom naravnih materialov, vam svetujemo, da si ogledate ponudbo ploščic, in sicer v imitaciji naravnih materialov (npr. lesa, kamna, marmorja idr). Te se več kot odlično podajo k različnim zunanjim površinam, saj delujejo nevtralno. Prepričani smo, da boste navdušeni nad domišljeno estetiko in dolgo življenjsko dobo keramike!

Ploščice za teraso - Ploščice balkon - Top Keramika

S klikom na zgornji odebeljeni napis si oglejte njihovo ponudbo! Verjamemo, da boste navdušeni nad modeli, ki so jih pripravili za vas. 

Preberite tudi:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *