Prodaja rabljenih vozil Velenje

Prodaja rabljenih vozil Velenje je izredno aktualna tematika za vse tiste, ki želijo kupiti ali si ogledati rabljeno vozilo v Šaleški dolini. Prodaja rabljenih vozil Velenje ima v svoji ponudbi največkrat avte, ki so različne starosti, znamke in zmogljivosti. Poleg tega lahko izbirate še med različnimi modeli. Nekateri izmed njih delujejo na dizelski, drugi pa na bencinski pogon. V kolikor med prodajo rabljenih vozil Velenje ne boste našli svojega sanjskega jeklenega konjička, vam predlagamo, da pregledate ponudbo vozil iz Avtotehnike Celje.

Prodaja rabljenih vozil Velenje

Rabljena vozila v Avtotehniki

Gre za podjetje, ki so ga ustanovili že davnega leta 1983 in zelo uspešno deluje še danes. Ukvarjajo se s prodajo novih in rabljenih vozil različnih znamk. Že vrsto let so pooblaščeni prodajalci za vozila znamke Renault, Dacia in Nissan. Poleg tega pa imajo v svoji ponudbi še veliko izbiro rabljenih jeklenih konjičkov. Njihov salon boste našli na naslovu: Bežigrajska cesta 13 v Celju. V kolikor pa jih ne morete ali ne želite obiskati osebno, vam predlagamo, da si njihovo ponudbo novih ter rabljenih avtomobilov pogledate kar preko spleta. Tam imajo za vas pripravljene številne ponudbe vozil. Poleg fotografij so za vas pripravili še natančne opise in specifikacije za posamezni model avta. V kolikor se vam bo ob pregledu ponudbe porajalo kakršno koli vprašanje v povezavi s posameznim avtom ali nakupom tega vozila, vam predlagamo, da pokličete na telefonsko številko: 03 426 33 00. Na tem mestu vas moramo obvestiti, da so vsa rabljena vozila pregledana kar po 103. točkah kontrole, na katere dajejo celo letno jamstvo. Preglede opravljajo izkušeni in strokovno usposobljeni avto mehaniki. Poleg slednjih pa so v Avtotehniki Celje zaposleni tudi avto ličarji, svetovalci in prodajalci.

Avtotehnika Celje

Prijazno vas vabimo, da pokukate v spletno stran Avtotehnike Celje ali pa se oglasite v njihovem fizičnem salonu. Tam vas bodo z veseljem sprejeli in vam pomagali pri izbiri želenega avta.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *