Prodaja pnevmatik Celje

Prodaja pnevmatik Celje nam ponuja široko izbiro različnih modelov, ki se med seboj razlikujejo glede na dimenzije in proizvajalca. Prodaja pnevmatik Celje vam ponujajo v podjetju Avtotehnika Celje, kjer imate na voljo praktično vse modele in proizvajalce največjih globalnih znamk. V njihovi ponudbi lahko najdete vse od Continentala, Goodyearja, Michelina, Save, ….

avtotehnika celje

Najverjetneje se tudi sami sprašujete zakaj je pomembno, katero prodajalno pnevmatik v Celju izberete. Vsi imajo namreč enake izdelke in vam lahko zagotovijo pnevmatike.

Odgovor je izredno preprost. Prodaja pnevatik Celje je izredno široka. Izbirate lahko med najrazličnejšimi modeli, ki se med seboj razlikujejo po kvaliteti. Vsaka pnevmatika ima po testih različne rezultate. S pomočjo prodajnega svetovalca lahko tako v podjetju, kjer vam znajo svetovati izberete tisto gumo, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Potrebe strank se namreč razlikujejo glede na njihov teren vožnje. S pomočjo prodajnega svetovalca boste tako izbrali proizvajalca in model, ki je za vašo vožnjo najbolj pomemben. Ko izberete pravi model za vaše potrebe, boste v nekaterih primerih potrebovali tudi platišča, ki jih po domače imenujemo tudi “felgne”.

Tudi platišča se med seboj razlikujejo. V osnovi jih delimo na ALU in jeklene platišča. Tudi na tem področju boste lahko s pomočjo strokovnjakov izbrali tista platišča, ki vam najbolj ustrezajo.

Prodaja pnevmatik Celje

Prodaja pnevatik Celje se ne zaključi z nakupom in odhodom iz salona. Ko se odločite za pnevmatike, ki vam najbolje ustreza je potrebno le te tudi namestiti na vaše vozilo. V Avtotehniki Celje se boste izognili nepotrebnemu čakanju ob menjavi pnevmatik. V tem podjetju vam bodo posredovali razpoložljivo uro za menjavo, ki bo opravljena hitro in kvalitetno.

Ob koncu menjave pa nastane še ena težava. V kolikor so vaše obstoječe pnevmatike obrabljene, jih je potrebno zavreči. V tem primeru vam bomo vaše stare pnevmatike brezplačno prevzeli in odpeljali na razgradnjo.

Pnevmatike, ki so še vedno dobre za uporabo pa lahko odpeljete domov ali pa jih pustite v podjetju, kjer jih do naslednje menjave hranijo za sorazmerno nizko ceno. Ta storitev je izredno zanimiva za vse, ki imate v svojih domačih prostorih malo prostora za shranjevanje pnevmatik.

V kolikor vam je članek prodaja pnevatik Celje vas vabimo, da si ogledate tudi preostale naše članke z naslovi rabljena vozila, rabljeni avtomobili in servis vozil.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *