Prepustni tisk

Prepustni tisk sodi med tiskarske tehnike, ki se sicer razlikujejo po obliki in lastnostih tiskovnih elementov. Prav tako se razlikujejo po načinu prenašanja tiskarske barve na tiskovni material. Tiskovna forma za prepustni tisk je naslednja: proste in tiskovne površine so v istem nivoju, tiskovne barve prepuščajo, proste pa ne.

Prepustni tisk


Potrebujete prepustni tisk?

Prepustni tisk za vse svoje stranke opravijo v Grafiki Gracer, ki se nahaja v Celju. Gre za tiskarno in založbo z veliko izkušnjami na področju priprave za tisk, grafike, dodelave tiskovin, s tiskom idr. Delujejo že vse od leta 1976, zato so do danes nabrali številne izkušnje. Glavna dejavnost podjetja je tiskarstvo, med ostalimi storitvami pa izvajajo še grafično oblikovanje, pripravo, skeniranje in fotografijo. Tisk dopolnjujejo z založništvom in prodajo koledarjev, rokovnikov, planerjev in drugih poslovnih daril ter promocijskih izdelkov. 

Printing On Vellum Top Sellers, 54% OFF | sportsregras.com

V omenjenem podjetju lahko tisk (različnih tiskovin) opravijo na več načinov, ki producirajo na otip različne tiskovine in s tem pritegnejo večjo pozornost. Ponujajo vam slepo vtiskovanje (torej globinski tisk ali visoko reliefno vtiskovanje), vroč ploskovni vtis folije (izbirate lahko med zlato, srebrno, bronasto, bakreno, rdečo ali modro, s čimer se ustvarijo edinstveni vizualni učinki) in vroč reliefni vtisk folije (gre za vroče vtiskovanje folije, ki omogoča tiskanje besedila ali grafičnih elementov v reliefni obliki.). Sporočamo vam, da tisk v Grafiki Gracer opravijo kakovostno, ugodno in hitro. Tiskanje poteka s pomočjo najbolj sodobnih aparatov in strojev – digitalni in offset tisk. Pri tem ponujajo tudi različne gramature papirja in različne dimenzije vizitk. Med njihove prednosti sodijo kvaliteta, prilagodljivost in hitra odzivnost. Poleg tega uporabljajo pri tisku le okolju prijazen material. Neprestano se zavzemajo za izboljševanje kakovosti in zmanjšanje vplivov na okolje, kar dokazujejo tudi z investicijo v lastno sončno elektrarno ter z uporabo papirja in kartona z ustreznimi certifikati. V omenjenem podjetju že od samega začetka vsako leto del sredstev namenijo za investicije, zato njihov strojni park omogoča tehnično dovršeno proizvodnjo. Izredno pomembno pa je tudi to, da je njihov grafični proces v celoti organiziran pod eno streho. To zagotavlja popoln nadzor nad kakovostjo od potrditve datotek do končnega videza izdelkov. Tiskarna je opremljena z 5, 4 , 2 in 1-barvnimi za offset tisk, tiskajo lahko do formata 54x74cm (offset) in 90x3000cm (digitalno) na vse vrste materialov (od 60 g papirjev do 450 g kartonov).

Custom Printed Translucent Vellum by LCI Paper

Ob koncu tokratnega članka vas želimo spodbuditi k temu, da se odločite za prepustni tisk v Grafiki Gracer. Zaposleni iz te tiskarne vam bodo z veseljem svetovali in vam predstavili še več informacij o tovrstnem tisku. Če želite izvedeti več o tem, jih torej pokličite ali obiščite v Celju, na naslovu: Lava 7B. Njihov odpiralni čas pa si lahko ogledate na njihovi spletni strani ali s klikom na zgornji odebeljeni napis. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *