Pooblaščeni servis Dacia

Pooblaščeni servis Dacia lahko najdete v vseh večjih mestih v Sloveniji. Le ta je razdeljen na štiri različne kategorije. Najpomembnejša kategorija pri pooblaščenem servisu Dacia je zagotovo redno vzdrževanje.

V redno vzdrževanje spadajo servisi, ki ga ljudje najbolje poznamo kot menjava olja, filtrov in zavornih ploščic. V redno vzrževanje vašega vozila se štejejo tudi nekateri posegi, ki se jih najvrjetneje ne zavedate. Pooblaščeni servis Dacia ob vsakem rednem servisu vašega vozila pregleda tudi splošno stanje vašega vozila, kot je naprimer delovanje vseh senzorjev, luči, zavorne tekočine, stanje pnevmatik…

Mehanska popravila na pooblaščenem servisu Dacia se največkrat nanašajo na vetrobranska stekla, pnevmatike in odpravo sistemskih napak. S prisotnostjo moderne tehnologije in različnih senzorjev je tako možnost manjših napak na področju elektronike veliko večja, kakor pred desetimi, dvajsetimi leti. Prav zaradi tega je vedno več znanja, orodja in pozornosti potrebno usmeriti v ta del servisnih storitev.

Pooblaščeni servis Dacia vam prav tako nudi porpravilo karoserije in lakiranje. Vaše vozilo bo tako kot novo in zaščiteno, ter pripravljeno za nadaljno uporavo. Največkrat se v tej kategoriji odpravljajo različne poškodbe vozila do katerih je prišlo pri različnih trkih. V kolikor imate vozilo primerno zavarovano, glede na nesrečo, ki se je zgodila, voste na pooblaščenem servisu Dacia bili seveda deležni brezplačnega popravila.

dacia servis

Na pooblaščeni servis dacia se lahko prijavite kar spletnega obrazca na spletni strani, ki smo jo priložili na začetku našega članka. Na začetku izberete znamko Dacia in izberete eno izmed storitev, ki vas zanima in smo jo opisali v našem članku. Nato morate vnesti želen datum in uro servisa. Za pripravo potrebnega materijala morate vnesti tudi model vašega vozila, letnih izdelave in številko šasije. Tako bodo lahko v svojem sistemu natančno preverili zadnje informacije o servisu in vam svetovali glede nadaljnih korakov pri servisiranju vaega vozila.

Vabimo vas, da preberete tudi naše ostale članke na področju rabljenih vozil in servisa vozil.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *