Polovna auta Slovenija

Polovna auta Slovenija so ključne besede, ki jih v spletni brskalnik najbolj pogosto vpišejo hrvaški iskalci rabljenih jeklenih konjičkov v Sloveniji. Če tudi vi iščete polovna auta Slovenija, potem vam svetujemo, da nadaljujete z branjem. Za vas smo na enem mestu zbrali nekaj najbolj aktualnih podatkov o rabljenih vozilih. Če želite izvedeti več o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem.

RABLJENA VOZILA

Že na začetku tokratnega članka moramo poudariti, da se v zadnjih letih polovna auta Slovenija prodajajo dosti bolje kot pa nova vozila. Razlog za to se skriva predvsem v njihovi ceni. Rabljena prevozna sredstva so namreč dostopna po nižjih cenah, vendar pa imajo za sabo prevoženih že nekaj kilometrov (odvisno od posameznega avtomobila). Poleg tega se cene med rabljenimi avti razlikujejo tudi po ohranjenosti opreme, starosti vozila, letniku in ne le po številu prevoženih kilometrov. Naj poudarimo, da so polovna auta Slovenija za vas pripravljena tudi v podjetju Avtotehnika Celje. Vsa polovna auta Slovenija so v Avtotehniki Celje skrbno in natančno pregledana po 103. točkah kontrole. Nanje pa nudijo tudi možnost jamstva, in sicer do 24-mesecev. V njihovem servisu preglede izvajajo strokovno podkovani in izkušeni mehaniki. Pri tem pa si pomagajo s standardiziranim orodjem in ostalimi pripomočki. V avtomobile vgrajujejo tudi (originalne) nadomestne dele, ki so potrebni za brezhibno delovanje vozila. Obiščite jih tudi vi in preverite ugodne možnosti financiranja rabljenih avtomobilov.

RABLJENA VOZILA

Polovna auta Slovenija v Avtotehniki Celje

Avtotehnika Celje se nahaja na naslovu Bežigrajska cesta 13. Podjetje je s svojim delovanjem pričelo že pred mnogimi leti, in sicer leta 1983. Že od takrat pa vse do danes se ukvarjajo s prodajo polovna auta Slovenija. Poleg tega prodajajo tudi nove jeklene konjičke, saj je podjetje pooblaščeni prodajalec za vozila Renault, Dacia in Nissan. Poudariti moramo, da s trdim delom in prizadevanjem zagotavljajo svojim strankam le najbolj kvalitetne storitve. Hkrati jih ves čas spremlja cilj, da se vse njihove stranke v svojih avtomobilih, ki so jih vzdrževale oziroma kupile pri njih, prevažajo varno in udobno! Varnost je namreč ključnega pomena na cesti. Na tem mestu moramo poudariti, da so za varnost izredno pomembne odlične pnevmatike – pa naj bodo to zimske ali letne. Gume namreč predstavljajo edini del avtomobila, ki je ves čas v stiku s cestiščem. Ravno zaradi tega je zelo pomembo, da redno skrbite ta vzdrževanje pnevmatik (preverjate profil, polnite gume idr.). Poleg tega morate do 15. novembra letne pnevmatike zamenjati z zimskimi. Slednje pa morajo biti na vozilu vsaj do 15. marca. Tako je namreč zakonsko določeno. Ravno sedaj je mesec november in v Avtotehniki Celje mehaniki vsak dan opravljajo storitev – menjavo gum. Tudi na polovna auta Slovenija je potrebno dvakrat na leto opraviti premontažo pnevmatik!

Zakaj izbrati vozilo v njihovi ponudbi

Nazadnje naj vam še razkrijemo, da je v omenjenem podjetju zaposlenih že 60 oseb. Ta številka je iz leta v leto višja, saj se tudi podjetje ves čas širi in razvija. V vseh svojih letih delovanja so namreč prerasli v veliko družbo, kjer ima vsak posameznik svojo pomembno vlogo. Med zaposlenimi lahko najdete izšolane in izkušene strokovnjake na področju mehanike in kleparsko-ličarskih del.

Avtotehnika Celje

Slednji svoje delo opravljajo v sodobno (tehnološko) opremljenih delavnicah in tudi drugih prostorih. Kot smo omenili že nekoliko višje, si pri delu pomagajo s standardiziranimi pripomočki, materiali in orodjem. Kot zanimivost na tem mestu moramo dodati le še to, da so leta 2014 v podjetju Avtotehnika Celje prejeli priznanje za prvi salon Renault v Sloveniji in širši regiji. Gre za velik dosežek, ki je zaposlenim dal še večji zagon za delo. Poleg tega so s priznanjem prejeli tudi uradno potrdilo, da so na pravi poti. Vsak trud se slej kot prej poplača – to je dokazalo tudi podjetje Avtotehnika Celje!

Preberite tudi:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *