Pleksi steklo po meri

Pleksi steklo po meri vam lahko razrežejo in oblikujejo v podjetju Plexi art. Pri njih vam lahko izdelajo elemente in predmete po vašem naročilu. Dostikrat se zgodi, da različna podjetja ali posamezniki potrebujejo pri delu prav poseben element, predmet, stojalo ali še kaj drugega. V serijski proizvodnji pleksi steklo po meri ni mogoče in zato je velikokrat potrebno malce improvizirati. Ravno zaradi improvizacije pa se dostikrat zgodi, da je rezultat popolno nasprotje vaših pričakovanj. V kolikor se želite temu izogniti, pristopite k naročilu bolj premišljeno.

Pleksi steklo po meri

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo na kratko predstavili nekaj informacij podjetju Plexi art. Vljudno vas vabimo, da nadaljujete z branjem.

Plexi art se nahaja v Celju na Ipavčevi ulici 22. Vse od leta 1988 pa do danes se ukvarjajo z oblikovanjem in izdelavo različnih izdelkov iz akrilnega stekla. Pri delu uporabljajo le najmodernejše, sodobne stroje. V vsem tem času delovanja so nabrali ogromno izkušenj, ki jim omogočajo, da lahko uresničujejo še tako nenavadne želje strank.

pleksi steklo

Trenutno se v Sloveniji soočamo s koronavirusom. Pri slednjemu je zelo pomembno, da čim bolj omejujemo njegovo širjenje in upoštevamo preventivne ukrepe. Za preprečevanje prenosa okužbe (med kupcem in prodajalcem v trgovini) je zelo pomembno, da se dobro zaščitimo. V omenjenem podjetju so zato pripravljeni izdelati pleksi steklo po meri, saj jim to omogoča akrilno steklo. Svetujemo vam, da jih pokličete ali pošljete povpraševanje.

Pa naj vam na tem mestu predstavimo še nekatere lastnosti pleksi stekla, ki mu omogočajo dolgo življenjsko dobo. Omenjeni material je v primerjavi z drugimi (klasičnimi) materiali, dosti bolj odporen na obrabo in različne vremenske vplive. Prednost je tudi ta, da ne rjavi in niti ne rumeni! Iz njega izdelujejo pisarniške pripomočke, reklamne ali promocijske table, sejemski material, zaščitne elemente, opremo za gostinske lokale in še marsikaj bi se našlo. Njihove izdelke (na fotografijah) si lahko ogledate na spletni strani podjetja.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *