Plexi Art

Plexi Art je ime podjetja, ki se ukvarja z oblikovanjem in izdelavo izdelkov iz akrilnega stekla. Nahajajo se v Celju, in sicer na Ipavčevi ulici 22. Dosegljivi so na telefonski številki 03 492 92 20 in na elektronskem naslovu [email protected], kjer jim lahko pustite sporočilo. Nanj bodo poskušali odgovoriti v čim krajšem času. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo malce bolj podrobno predstavili podjetje Plexi art. Vljudno vabljeni, da nadaljujete z branjem.

Plexi Art

Podjetje Plexi art s pomočjo najsodobnejših strojev in orodja uresničuje še tako nenavadne želje! K temu, da lahko ustvarjajo različne izdelke, so pripomogle dolgoletne izkušnje. V njihovi ponudbi se najdejo predvsem preprosti in enostavni izdelki, ki so nepogrešljivi za vsakdanjo uporabo.

Po naročilu izdelujejo različne vrste tabel in opremo za gostinske lokale. To so razne police, držala, stojala in drugo. Izdelujejo tudi stojala, na katere lahko odlagate kataloge, prospekte, brošure, reklame, cenike in še ostali papir. Vse te izdelke lahko naročite tudi v različnih barva akrilnega stekla. Nanj je možno gravirati. Z barvnimi ploskvami pa lahko ustvarijo zelo lepe in zanimive podlage primerne za različne vzorce. Barvno pleksi steklo resnično ponuja ogromno možnosti za oblikovanje in ustvarjanje unikatnih izdelkov!

Pa se malce posvetimo še samemu pleksi materialu. Slednji ima toplotne in izolacijske značilnosti. Poleg tega je odporen na vlago. Z leti ne postane rumen in ga je skorajda nemogoče rabiti. V primerjavi  drugimi klasičnimi materiali (les, kovina) je dosti bolj vzdržljiv in posledično ohranja dolgo življenjsko dobo. Uporablja se na različnih področjih. Najbolj pomembno pa je to, da je material kvaliteten.

Plexi Art logo

Svetujemo vam, da si za še več dodatnih informacij ali podatkov ogledate spletno stran podjetja. Pod zavihkom »naše dejavnosti« boste lahko odkrili, spoznali, videli in morda celo prebrali, kaj vse lahko za vas izdelajo v podjetju. Med drugim se ukvarjajo tudi z grafiko na avtomobilih.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *