Pleksi steklo

Pleksi steklo

Pleksi steklo še drugače imenujemo tudi akrilno steklo. Slednji velja za enega izmed najbolj razširjenih materialov, ki se uporablja za namene oglaševanja, reklam, opremo gostinskih lokalov, trgovin, pisarniškega inventarja in za različne proizvode, ki imajo prav poseben namen. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo podrobno predstavili lastnosti in uporabo pleksi stekla. Vabimo vas, da nadaljujete z branjem.

Pleksi steklo

Kar se tiče barve in oblike je pleksi steklo izredno praktično in prilagodljivo. Z uporabo najmodernejših ali sodobnih strojev lahko iz omenjenega materiala oblikujejo in izdelajo veliko različnih izdelkov. S tem delom se ukvarjajo tudi v podjetju Plexi art. Njihove dolgoletne izkušnje jim omogočajo, da lahko za vas izdelajo ali uresničijo še tako nenavadne želje. V nadaljevanju vam bomo predstavili seznam nekaterih mest in izdelkov, kjer se pleksi material uporablja najbolj pogosto. To so: različna stojala za posamezne cenike, letake, brošure (v različnih dimenzijah), stojala za aranžiranje, napisne ploščice za oglaševalske table ali za na vrata, predalniki za domačo uporabo, podstavki za pisarniško uporabo, vitrine za gostince ali trgovce, izdelava varovalnih sten v bližini blagajn, plexi elementi, ki so namenjeni za jahte, čolne ali za zaščito pri strojih. Seveda pa je mogoče narediti oziroma izdelati še mnogo drugih izdelkov iz omenjenega materiala.

oprema lokalov

Na delovnem mestu (še posebej v pisarnah) se kljub različnim elektronskim medijem za shranjevanje podatkov kopičijo na mizah velike količine pisarniškega papirja, reklam, oglaševalskih katalogov. Vse to je potrebno imeti shranjeno, dostopno in ves čas nekje na vidiku. Za to pa je pomembna dobra organizacija in red. Najmanj časa s pospravljanjem in urejanjem prostora na mizi boste porabili tako, da boste papir in ostale kataloge zložili na stojala. Slednja pa vam lahko naredijo v podjetju Plexi art. Celo vrsto najrazličnejših stojal, podstavkov za kataloge, držal za cenike in drugo vam izdelajo pri njih! Na teh izdelkih bodo reklamni materiali in ostali papir lepo vidni in hitro dostopni za vas in za vaše stranke. Poleg tega boste nazaj pridobili kar veliko več odlagalnega prostora.

Plexi Art

V podjetju Plexi Art izdelujejo tudi opremo čisto po vašem naročilu. Zavedajo se, da se dostikrat pri vašem delu ugotovi, da bi bilo potrebno kupiti kakšen dodaten kos pohištva, stojalo, vitrino, boxs ali kaj drugega, kar bi pripomoglo k večji praktičnosti pri delu. Ravno iz teh razlogov vam ponujajo možnost izdelave najrazličnejših artiklov iz plastičnih materialov. Potrudili se bodo, da bo končni produkt ustrezal vašim potrebam, zahtevam in željam.

Pleksi steklo

Poleg tega ponujajo v omenjenem podjetju opremo lokalov. V današnjih časih preživimo v teh prostorih veliko svojega časa. Ravno zato je še toliko bolj pomembno, da se v njih počutimo udobno, sproščeno in domače. Najbolj pomembno pa je, da se tako počutijo kupci ali stranke, ki obiščejo določen lokal ali prostor. Sodobni materiali omogočajo ustvarjanje navidezno svetlejših in večjih prostorov. Obenem pa tudi bolj funkcionalnih.

Kot smo že omenili, se pleksi material lahko uporablja na veliko različnih področjih. Odlično bo nadomestil tudi klasične materiale, kot na primer les, steklo ali kovina. Izdelki iz pleksi stekla ne rjavijo, se ne razbijejo in niso niti občutljivi na vlago. Največja prednost pred ostalimi materiali pa je ta, da imajo zelo dolgo življenjsko dobo! Tudi glede čiščenja je ta material nezahteven.

reklamne table

Na tem mestu vas obveščamo še to, da v podjetju Plexi art izdelujejo tudi grafiko na avtomobilih. V kolikor vas zanima slednja tematika, jim lahko pošljete povpraševanje.

Vsi ti izdelki, ki jih lahko naredimo iz pleksi stekla, so dokaz, da je v sodobnem času mogoče narediti nekaj, kar je pred nekaj desetletji bilo še nemogoče. Predlagamo vam, da pokličete v omenjeno podjetje ali pa jih fizično obiščete v Celju. Zagotavljamo vam, da boste nad njihovo ponudbo pozitivno navdušeni in presenečeni!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *