Pleksi izdelki so vsi tisti predmeti, stvari oziroma elementi, ki jih izdelujejo iz pleksi stekla. Slednjega z drugimi besedami lahko poimenujemo tudi akrilno steklo, saj je njun pomen enak. V tokratnem članku bomo uporabili oba izraza. Ta material velja za enega izmed najbolj razširjenih materialov, ki se uporablja predvsem v industriji za izdelovanje različnih pleksi izdelkov. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili le-te. V kolikor vas zanima še več informacij o tej tematiki, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Pleksi izdelki
Pleksi izdelki v trgovskih centrih

Akrilno steklo je umetna zlitina, ki ima veliko pozitivnih lastnosti. Izredno dobro je odporna proti poškodbam in obrabi, odlično pa prenaša tudi različne vremenske razmere in temperaturna nihanja. Njegova temeljna barva je prozorna, sicer pa ga lahko (po želji) tudi prebarvajo. Zanj je značilno, da lahko dočaka izredno dolgo življenjsko dobo! Ravno iz tega razloga je zelo razširjen material.

Pleksi izdelek - zaščita
Pleksi izdelek – zaščita

V različnih podjetjih izdelujejo različne predmete iz omenjenega materiala. V podjetju Pleksi Art, pa se že vrsto let ukvarjajo z ustvarjanjem pleksi izdelkov. Dolgoletne izkušnje jim omogočajo, da lahko za vas ustvarijo še tako poseben in edinstven izdelek. Sicer pa najbolj pogosto v njihovih delavnicah nastajajo zaščitni elementi, sejemski material, pisarniška oprema in oprema za lokale oziroma gostilne. V te kategorije sodijo: reklamne table, podstavki za pisarniško uporabo, vitrine, predalnike za domačo uporabo in še druge elemente. Tudi po naročilu izdelujejo najrazličnejše predmete. To pa je res velika prednost!

pleksi steklo

Kot smo že omenili ponujajo tudi izdelke za opremljanje lokalov. V sedanjem času namreč veliko ljudi preživi kar nekaj svojega časa v prostorih lokala (nekateri so tam zaposleni, nekateri pa obiskujejo lokale v času svoje »pavze« oziroma odmora). Ravno iz tega razloga je zato še toliko bolj pomembno, da se tam počutijo udobno in sproščeno tako natakarji kot tudi obiskovalci. 

Predlagamo vam, da se oglasite v podjetju Pleksi art, in sicer v Celju, na Ipavčevi ulici 22. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *