Pivo Zlatorog

Pivo Zlatorog je eno izmed najbolj znanih piv v Sloveniji. Ima specifičen okus, ki ostaja nespremenjej že vsa leta. Zlatorog je pol ponosa!

Pivo Zlatorog

V nadaljevanju članka bomo podrobneje pregledali kaj nam pivo Zlatorog ponuja, kakšno vsebnost alkohola ima in kako ga boste pravilno postregli. Zlatorog uvrščamo v svetlo pivo, ki ima nekoliko specifičen okus. Odlikuje ga bogata pena in izrazita grenčica. Grenčico proizvajalec doseže z uporabo svetovno znanih domačih sort hmelja. Za izdelavo piva Zlatorog uporabljajo najboljše surovine in najnovejšo tehnologijo. Še vedno, pa je izdelan po starem receptu, ki nikoli ne razočara. Takšnega, kot so ga pili vaše dedke in babice, takšnega pijete tudi vi. Gre torej za kvaliteto, ki je ni potrebno spreminjati.

Pivo Zlatorog

Zlatorog si lahko privoščite v praktično vsaki gostilni in restavraciji. Gre za enega izmed najbolj prodajanih. Če pogledamo še njegovo vsebnost alkohola, le ta znaša 4.9 % VOL. V primerjavi z ostalimi je pivo Zlatorog v zlati sredini po osebnosti alkohola. Predlagamo vam, da si pivo Zlatorog postrežete v kozarcu za pivo. S klikom na – kozarci za pivo – si lahko ogledate članek, kjer smo podrobno predstavili vse pomembne informacije, ki jih o kozarcu morate vedeti. Pivo Zlatorog lahko v gostilni kupite v steklenici ali pa si izberete točeno pivo. Kakšna je razlika med točenim pivov in tistim v steklenici, si lahko preberete na priloženi povezavi.

Zlatorog

Ne pozabite na postrežbo Zlatoroga na podstavku za pivo! Vabimo vas, da si ogledate tudi našo najbol obiskano stran na domeni web-center.si. Na strai Google oglaševanje si lahko preberete, kako vam podjetja oglašujejo različne produkte na Googlu, Googlovem omrežju in na Youtubu.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *