Pivo online

Pivo online na voljo tudi v Sloveniji! Izberite svojega najljubšega in uživajte v pivskih dogodivščinah kjerkoli že ste! Imate radi svetlega, temnega, nefiltriranega ali celo brezalkoholnega? To sploh ni pomembno, saj vam danes svetovni svet ponuja prav vsakega izmed njih. 

Kje lahko najdemo pivo online? 

Eden izmed največjih ponudnikov piva online je Rundasekunda. To je nova spletna trgovina Pivovarne Laško Union, ki vam do vaših vrat dostavi vaše najljubše izdelke po dostopnih cenah. 

Pivo online - Rundasekunda

Mnogo posameznikov danes nakupuje online oziroma preko spleta. Dandanes so vam online na voljo praktično vsi izdelki. Edino pravilno je, da lahko dobite tudi pivo online! Zakaj bi morali po pivo hoditi vse do gostilne ali najbližje trgovine, ko pa lahko dobite pivo online. Vse to z enim klikom, pripeljejo pa vam ga kar do vaših vhodnih vrat. 

Tehnologija je napredovala v mnoge razsežnosti. Tako lahko danes preko spleta kupite pravzaprav skoraj vse izdelke, ki so na voljo na svetovnem tržišču. Edino pravilno je, da se krepi tudi raznolikost ponudbe na tržišču v kategoriji piva. Tako je za vas danes nakup piva na voljo tudi preko spleta. V spletni trgovini Rundasekunda je na voljo pestra izbira piva, ki je bilo predtem večinoma na voljo samo v prodajnih mestih. Tako si lahko vsakdo svoje najljubše pivo naroči vse do svojih vhodnih vrat. Poleg tega vam Rundasekunda ponuja odlične točilne naprave, s pomočjo katerih je pitje piva iz udobja vašega doma še boljše! Tako si lahko izbrana točena piva privoščite tudi doma. 

Pestra izbira piva online

Najprej si poglejmo katera piva je možno kupiti online – v spletni trgovini. Na spletni strani Rundasekunda so vam na voljo različna piva Pivovarne Laško Union. Pestro izbiro pivskih napitkov pa vam predstavljamo v nadaljevanju. Na voljo imajo piva znamke Laško, Union in Heineken. V svoji pestri izbiri izdelkov pa ponujajo Laško Zlatorog svetlo pivo, Laško temno pivo, Laško Zlatorog svetlo pivo 0.0, Laško IPA, Laško Golding, Union Lager svetlo pivo, Union Lager temno pivo, Union nefiltrirano svetlo pivo, Union nefiltrirano temno pivo, Union brezalkoholno pivo (poznamo ga tut pod vzdevkom »Uni«), Laško Malt 0.0 temno z okusom limona-šipek, Laško Malt 0.0 z okusom limona, Laško Malt 0.0 z okusom ananas, Heineken in Heineken 0.0. V pestri izbiri lahko najdete Union Radler grenivka in Radler 0.0 z okusi isotonic, bezeg, grenivka, grenivka sleek in kumara. Med drugimi so vam na voljo tudi Cider jabolčni Tat z okusom bezeg in okusom jabolko. 

Pivo online

Na spletni strani Rundasekunda so vam na voljo tudi vode z okusi, ledeni čaji in sokovi znamke Sola, Fruc, gazirane vode Randenska, energijske pijače Red Bull in mnogo drugih brezalkoholnih napitkov. Pestro ponudbo piva online in drugih osvežilnih pijač pa lahko preverite v spletni trgovini Rundasekunda. 

Točilne naprave

Ali ste vedeli, da si lahko v udobju vašega doma privoščite tudi vaše najljubše točeno pivo? Da, prav ste slišali. Spletna trgovina runda sekunda vam ponuja tudi pester nabor točilnih naprav, ki jih lahko uporabljate kar iz udobja vašega doma. Ponujajo dve vrsti točilnih naprav »The Sub« in »Blade«. Točilna naprava Blade deluje po profesionalnem sistemu za točenje pivo, ki deluje na zračni pritisk. Pri točenju piva se tako ne uporablja ogljikovega dioksida (CO2) ali drugih plinov. Točilne naprave The Sub pa so ponos vsakega doma. Pivski ljubitelji so nad točilnimi napravami The Sub preprosto navdušeni. So majhni in tihi – primerni za vsako površino. Tako lahko vaša najljubša točilna naprava biva kar v vaši kuhinji, tako pa vam je sveže točeno pivo vedno na dosegu rok. 

Točilna naprava za pivo Blade - Točeno pivo doma - Rundasekunda


Če želite kupiti pivo online, lahko to storite pri največjem ponudniku piva v Sloveniji (Pivovarni Laško Union), ki je svoje poslovanje leta 2019 nadgradilo s spletno prodajo piva, brezalkoholnih pijač in točilnih naprav. Mogoče pa prava izbira čaka prav na vas. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *