SUB

SUB je zelo znano ime za točilne naprave, ki so jih še ne dolgo nazaj ustvarili v podjetju Hineken. The SUB je zares »kul« predmet, saj je njegova uporaba tako zelo enostavna in preprosta. Vaša naloga je samo ta, da točilno napravo naročite preko spletne strani Rundasekunda.si in prijazni dostavljavci vam jo bodo pripeljali do vaših vhodnih vrat. Odvijte paket, odprite škatlo in notri boste zagledali izjemno elegantno oblikovano ter kvalitetno točilno napravo The SUB. 

SUB

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še nekoliko več informacij o tej tematiki. Na tem mestu vas zato prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. Zagotovo boste izvedeli kaj novega!

V omenjeno točilno napravo enostavno vstavite 2-litrski TORP sodček, ki pa ga žal ne boste prejeli poleg točilnega aparata oziroma ga boste morali dokupiti, saj ni vključen v ceno naprave. Nato priključite aparat v električni tok in počakate nekaj minut, da se pivo dobro ohladi. Seveda piva ni potrebno spiti v enem samem dnevu. Delujoča točilna naprava namreč svežino in odličnost piva zagotavlja kar do zelo dolgih 15 dni. To pa je res izjemno. 

Lastnosti SUB-a

V nadaljevanju vam predstavljamo še nekatere podrobne podatke in lastnosti o artiklu. Znano je, da ima omenjena naprava aluminijasto ohišje. To ohišje pa je lahko različnih barv. Med njimi so črna, sivo-modra in še rdeča. Zagotovo vam bo ena izmed omenjenih barv padla še posebej v oči. Poleg tega znaša teža naprave The SUB 6,8 kilogramov oziroma 8,9 kilogramov skupaj s polnim sodčkom piva.

SUB RED

Naprava ohladi pivo na zelo nizko temperaturo, in sicer 2°C (za primerjavo: hladilnik pa pivo ohladi le na temperaturo 6°C). Poleg tega lahko omenimo še naslednje dimenzije naprave: (VxŠxG): 455 x 235 x 335 mm (z odprtimi vrati in pa še brez odcejevalnika). Delovni pogoji naprave morajo biti najmanj od 12 °C in največ do 32 °C. Kot smo zapisali že nekoliko višje velja, da mora biti prostornina sodčka 2-litrska in pa to, da se uporabljajo samo tako imenovani TORP sodčki. V primeru nakupa vam ob tem pripada še eno letna garancija. Kot zanimivost naj še dodamo, da je The SUB točilna naprava narejena tako zelo prijazno do okolja. Vključuje namreč kartonasto embalažo, sodčki za pivo pa so narejeni iz materialov, ki so primerni za 100 – odstotno recikliranje. Raven hrupa delujoče naprave je zelo nizka, in sicer 25dB, energijski razred pa je A+. To pomeni, da porabi le 11 W v stanju pripravljenosti.

Lastnosti SUB-a

V kolikor boste naročili paket omenjene točilne naprave, boste poleg točilnega aparata prejeli še odcejevalnik, napajalni kabel (0,9 m) in še natančna navodila za uporabo. Pri tem še enkrat opozarjamo, da sodček s pivom ni vključen v ceno. Za točilno napravo The SUB Heineken Edition boste odšteli 174, 90 evrov, pri čemer bo dostava do vašega doma brezplačna. Gre za akcijsko ceno, saj je omenjeni artikel trenutno znižan z 179, 00 evrov na nekoliko nižjo ceno. 

Odličen okus točenega piva pri vas doma

Z omenjenim točilnim aparatom boste zagotovo očarali svoje goste. Artikel namreč ponuja super ekstra ohlajenost in daje svežino najboljšega točenega piva. Točilno napravo SUB sta razvila mednarodno uveljavljena mojstra Heineken in Krups. K oblikovanju pa je prispeval svoj pečat priznani industrijski oblikovalec Marc Newson. Lahko bi rekli, da artikel torej ponuja čisto vse, kar mora ponujati profesionalni točilni aparat. Odličen okus in nepozabno doživetje prave pivnice, ki je možno kar pri tebi doma!

SUB-HEINEKEN

Oglejte si fotografije točilnih naprav za pivo s klikom na zgornji odebeljeni napis. Svetujemo vam, da izberete takšno, ki se bo odlično podala na vaš kuhinjski pult. Čisto vsaka barva je po svoje lepa, vi boste izbrali tisto, ki je vam najlepša! Ne pozabite pa naročiti še sodčkov s pivom in skupaj s prijatelji uživajte v svežini okusne pijače!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *